Νιμορακιωτάκης και Αθανασιάδης στο ΩΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙ του Άρη Πανόπουλου

Δυο νέα πρόσωπα, γνωστοί Χαϊδαριώτες, οι κ.κ. Χριστόφορος Νιμορακιωτάκης και Ηλίας Αθανασιάδης, αποτελούν πλέον μέλη του δημοτικού συνδυασμού ΩΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Πανόπουλο

Σε μια εθιμοτυπική συνάντηση , συζήτησαν με τον κ. Πανόπουλο για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου και έδωσαν αμοιβαίες υποσχέσεις να εργαστούν για την πρόοδο και την βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης

Οι κ.κ. Άρης Πανόπουλος και Χριστόφορος Νιμορακιωτάκης

Χριστόφορος Νιμορακιωτάκης

Ο Χριστόφορος Νιμορακιωτάκης είναι πατέρας δύο παιδιών αλλά και ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών, ενώ διετέλεσε στέλεχος και σύμβουλος πωλήσεων επί μια 15ετια σε πολυεθνική εταιρεία του ίδιου χώρου.

Με καταγωγή από την Κρήτη, γεννήθηκε στην Αυστραλία, κατοικεί από το 1980 στο Χαϊδάρι στην περιοχή της Γρηγορούσας, ενώ επέστρεψε στην Μελβούρνη για τις σπουδές του.

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής και αθλητής στίβου, τόσο στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όσο και στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

 

 

 

Ηλίας Αθανασιάδης

Οι κ.κ. Άρης Πανόπουλος και Ηλίας Αθανασιάδης

Ο Ηλίας Αθανασιάδης εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως τεχνικός ραδιοτηλεπικοινωνιών.

Γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης, αλλά και γέννημα θρέμμα δύο οικογενειών με ιστορία στα κοινά του Χαϊδαρίου ήδη από τα χρόνια των παππούδων του, του Σάββα Αθανασιάδη & του Βασίλειου Ξανθάκου, δε θα μπορούσε να μην έχει αναπτύξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

The post Νιμορακιωτάκης και Αθανασιάδης στο ΩΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙ του Άρη Πανόπουλου appeared first on aftodioikisinews.gr.