“Ο κύριος Στουρνάρας βλέπει αποθεματικά στις τσέπες του ελληνικού λαού”

Ο κύριος Στουρνάρας βλέπει αποθεματικά στις τσέπες του ελληνικού λαού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,

σχολιάζοντας την δήλωση του κεντρικού τραπεζίτη ότι «λεφτά υπάρχουν» στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΛΑ

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ως σύγχρονος γκεμπελιστής, προχώρησε σε νέο άνευ προηγουμένου αφήγημα, αυτή τη φορά σχετικά με τις ανατιμήσεις, την ακρίβεια και τη νέα οικονομική κρίση που βιώνει ο ελληνικός λαός.

Έσπευσε να ενημερώσει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ότι «λεφτά υπάρχουν» στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήριξε με υψηλά ποσά την κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρεται ότι: 4 στα 10 νοικοκυριά (43,6%) δηλώνουν πως το μηνιαίο εισόδημα δεν επαρκεί για όλο τον μήνα τους και 8 στα 10 νοικοκυριά (80,1%) δηλώνουν ότι δεν καταφέρνουν να αποταμιεύσουν!

Κι όμως, ο κύριος Στουρνάρας, δεν πρόσεξε την έρευνα αυτή. Ο ίδιος, ατάραχος, βλέπει αποθεματικά στα σεντούκια και στις τσέπες του ελληνικού λαού, υποτιμώντας τόσο την νοημοσύνη όσο και την αξιοπρέπειά μας.

Αυτόν τον δήθεν τεχνοκράτη πολιτικό, τον εκτός τόπου και χρόνου, κάποια “γνωστά – άγνωστα” εντός κι εκτός συνόρων πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τον ονειρεύονται -στη μετά Μητσοτάκη εποχή- πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας για τη διάσωση της χώρας.

Ο ελληνικός λαός όμως έχει απηυδήσει από τέτοιου είδους μεσσίες…

Την απάντηση θα τη δώσουν όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ το βράδυ των εκλογών, όποτε κι αν αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης να δραπετεύσει.

The post “Ο κύριος Στουρνάρας βλέπει αποθεματικά στις τσέπες του ελληνικού λαού” appeared first on aftodioikisinews.gr.