Προμήθεια τροφίμων σε εταιρείες κλάδου HoReCa

Η αυστραλιανή εταιρεία Foodheads, η οποία δραστηριοποιείται στην προμήθεια ειδών τροφίμων σε εταιρείες του κλάδου HoReCa, καθώς και σε κρουαζιερόπλοια και αεροπορικές εταιρείες, ενδιαφέρεται για προμήθεια από την Ελλάδα προϊόντων σε συσκευασίες χονδρικής και σε μεγάλες ποσότητες. Συνημμένα θα βρείτε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, την εταιρεία ενδιαφέρει η Προμήθεια τροφίμων:
(α) ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι, μεγάλου μεγέθους (large superior): σε συσκευασίες βάρους 10 kg. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(β) ολόκληρες ελιές Καλαμάτας, μεγάλου μεγέθους (large superior): σε συσκευασίες βάρους 12 kg. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(γ) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σε μεταλλική συσκευασία 4 L. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(δ) φέτα: βάρους 16 Kg σε μεταλλική συσκευασία. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα

Δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης της εν λόγω εταιρείας, ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας George Manettas, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα, την εβδομάδα της 20ης Ιουνίου τ.έ. προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με υποψήφιους συνεργάτες, παρακαλούμε όσοι δύναστε να προσφέρετε τα ανωτέρω προϊόντα στις ζητούμενες ποσότητες και συχνότητα, όπως αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας  σας έως μεθαύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου, απευθείας στο Γραφείο ΟΕΥ Σύδνεϋ (ecocom-sydney@mfa.gr), με παράλληλη κοινοποίηση στη Διεύθυνσή μας ( db1@mfa.gr).

Λίγα λόγια για το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ιδρύθηκε το 1935 με έδρα το Γύθειο και αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.). Διοικητικά υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Λίγο μετά την ίδρυσή του το 1935 επιχορήγησε την ίδρυση και λειτουργία στο Γύθειο Νυχτερινής Μέσης Εμπορικής Σχολής. Αλλά η Σχολή αυτή καταργήθηκε με την αναμόρφωση της παιδείας στη δεκαετία του ’50.

Από το 1993 στεγάζεται σε αναπαλαιωμένο ιδιόκτητο αρχοντικό στο Γύθειο, το οποίο ανακαινίσθηκε ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες λειτουργίας του. Πρόκειται για ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο 240 μ2, με τους απαραίτητους χώρους εργασίας και συνεδριάσεων αλλά και με εξοπλισμό μηχανοργάνωσης.

The post Προμήθεια τροφίμων σε εταιρείες κλάδου HoReCa appeared first on aftodioikisinews.gr.