Στην Αμοργό Δωρεάν εξετάσεις για έλεγχο θυροειδούς

Στην Αμοργό, μετά από προτροπή του Δημάρχου Λευτέρη Καραΐσκου, βρέθηκε ο αμοργιανής καταγωγής ιατρός Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη Μεταβολισμού Αλέξανδρος Σαρπάκης. Με φορητό υπερηχογράφο  για έλεγχο θυροειδούς εξέτασε δωρεάν, στο Κέντρο Υγείας, δεκάδες κατοίκους δοκιμάζοντας παράλληλα τις εφαρμογές του στην τηλεϊατρική καμπίνα.

Μέσα στις αρμοδιότητες του κ. Σαρπάκη είναι και η εκπαίδευση του προσωπικού των Κέντρων Υγείας αρμοδιότητας της 2η Δ.Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, ο προγραμματισμός και η επέκταση των τακτικών ιατρείων τηλεϊατρικής.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε, « Ευχαριστώ θερμά το συμπατριώτη μας γιατρό Αλέξανδρο Σαρπάκη που  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, με αγάπη για τον τόπο του και τη επιστήμη του,  και τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό για την έγκριση της μετακίνησης του. Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουμε καθημερινή μάχη για να θωρακίζουμε την υγειονομική ασφάλεια και κάλυψη των κατοίκων μας. Συνεχίζουμε Δυνατά!»

The post Στην Αμοργό Δωρεάν εξετάσεις για έλεγχο θυροειδούς appeared first on aftodioikisinews.gr.