Συγχαρητήρια του Νίκου Μελετίου στον «Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ

Συγχαρητήρια του Νίκου Μελετίου , Δημάρχου Ασπροπύργου στον «Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου»
για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ

Μια νέα χρυσή σελίδα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ασπρόπυργου έγραψε ο Α.Π.Ο. Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ.

Η ομάδα , με ποδοσφαιριστές γέννημα θρέμμα του Ασπρόπυργου κατάφερε να φτάσει αήττητη στο πρωτάθλημα και διεκδικεί σε αγώνες μπαράζ την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική.

Από το 1983, που ο Απόλλων Ασπροπύργου μετονομάστηκε σε Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου συμμετείχε αδιάλειπτα 20 χρόνια τώρα στα πειραϊκά πρωταθλήματα πριν μεταπηδήσει το 2003 στην Ένωση Δυτικής Αττικής.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου εκφράζει  τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διοίκηση, την Τεχνική Ηγεσία και τους παίχτες, που «γοήτευσαν» με το παιχνίδι τους θεατές και αντιπάλους στο Γήπεδο της Γκορυτσάς.  Ανέφερα χαρακτηριστικά:

« Πετύχατε τους στόχους σας και μας γεμίσατε υπερηφάνεια. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία σας κατάκτηση.  Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία  στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Η Δημοτική μας Αρχή θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης της ομάδας όπως και στα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης».     

The post Συγχαρητήρια του Νίκου Μελετίου στον «Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ appeared first on aftodioikisinews.gr.