Συνάντηση «Πειραιάς για Όλους» με Δ.Σ. Οικογενειών Ουράνιο Τόξο και Rainbow Seniors

Εκπροσώπους της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους» υποδέχτηκαν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο και Rainbow Seniors, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο κέντρο ενδυνάμωσης ΛΟΑΤΚΙ+ και των οικογενειών τους, όπου ο επικεφαλής του «Πειραιάς για Όλους»-καθηγητής ΕΜΠ κ. Νίκος Μπελαβίλας, ο δημοτικός σύμβουλος-παιδοψυχίατρος κ. Παναγιώτης Βουτυράκος και το μέλος του συντονιστικού της παράταξης-αρχιτέκτων μηχανικός κ. Χάρης Μιχαήλ ενημερώθηκαν για τους στόχους των οργανώσεων.

Παράλληλα, διερευνήθηκαν οι πιθανότητες συνεργασίας και δικτύωσης για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με ζητήματα που αφορούν ΛΟΑΤΚΙ+ υποκειμενικότητες, ενώ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την άρση προκαταλήψεων που οδηγούν σε διακρίσεις, με στόχο την αποδοχή, τη συμπερίληψη και την πραγματική ισότητα.

Μαζί με την ανταλλαγή ευχών και δώρων, η αντιπροσωπεία του «Πειραιάς για Όλους» εξέφρασε στην πρόεδρο των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο κα. Στέλλα Μπελιά και στον πρόεδρο των Rainbow Seniors κ. Μιχαήλ Σακελλαρίου τις ευχαριστίες της για το σημαντικό έργο και την προσφορά τους στο θέμα της αντιμετώπισης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

The post Συνάντηση «Πειραιάς για Όλους» με Δ.Σ. Οικογενειών Ουράνιο Τόξο και Rainbow Seniors appeared first on aftodioikisinews.gr.