Τμήματα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο

Τα Τμήματα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο ξεκίνησαν, για 8η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή και φέτος να ξεπερνά τους 150 μαθητές.  Όλοι συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ασπροπύργου, όπου και πραγματοποιούνται τα μαθήματα, για την τέλεση του Αγιασμού  της φετινής χρονιάς από τον Αρχιμανδρίτη του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Δαμασκηνό Κατσινούλα, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη καθώς και των καθηγητριών της ρωσικής γλώσσας.

Τμήματα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο

Μικροί και μεγάλοι μαθητές, πριν μπουν στις αίθουσες για να ξεκινήσουν το μάθημα, έλαβαν από την Αντιδήμαρχο ένα συμβολικό δώρο καθώς και ευχές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά στους αγαπητούς μικρούς και μεγάλους σπουδαστές μας και στους αξιόλογους καθηγητές μας. Το ταξίδι των γνώσεων ξεκινάει για τους μαθητές της Ρωσικής Γλώσσας. Θέτουμε υψηλούς στόχους και κάθε νέα σχολική χρονιά φροντίζουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

Παράλληλα, μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου:

«Κάθε φορά που μαθαίνουμε μια νέα γλώσσα μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να αγγίξουμε τον απεριόριστο κόσμο της γνώσης και να γίνουμε οι ίδιοι αναπόσπαστο κομμάτι της. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή υγεία και δύναμη απαραίτητα για την εκπαιδευτική διαδικασία. Προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, να είστε επίμονοι, υπομονετικοί και μεθοδικοί! Ελπίζουμε ότι θα εκμεταλλευτείτε πλήρως την ευκαιρία που σας δίνεται να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις που θα μετατραπούν σε πραγματικό θησαυρό με την πάροδο του χρόνου! Ας είναι η σχολική χρονιά εποικοδομητική και δημιουργική!»

The post Τμήματα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο appeared first on aftodioikisinews.gr.