Όλοι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου

Όλοι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου, οι οποίοι μάλιστα θέτουν το ερώτημα : Με τον εκλεκτό της ΝΔ Παχατουρίδη που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προσκήνυσαν ή με τους αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης;

Με ορμή και αποφασιστικότητα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Περιστερίου. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Η συνάντηση των υποψηφίων ξεκίνησε με εισηγητική ομιλία του Γιώργου Σιδέρη, υποψήφιου δημάρχου Περιστερίου όπου ανάμεσα στα άλλα τόνισε:

“Είμαστε έτοιμοι με 210 υποψηφίους (98 στο δήμο και 112 στις δημοτικές κοινότητες). Μαζί με τους υποψηφίους μας στην Περιφέρεια αρχίζουμε. Είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε αυτό τον ένα μήνα ώστε να εκφράσουμε δυναμικά των Περιστέρι των πολλών.

Η μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είναι πολιτική
 

Δηλαδή παράλληλα με αγώνες κεντρικούς και τοπικούς. Γιατί την ίδια ώρα που θα μιλάμε για τις εκλογές πρέπει να αντιμετωπίζουμε ότι γονατίζει τη λαϊκή οικογένεια. Ακρίβεια, φόροι, εργασιακός μεσαίωνας με 13ωρα και συμβάσεις μηδενικού χρόνου, συγχωνεύσεις σχολείων με κλείσιμο σχολείων όπως το 28ο δημοτικό σχολείο, πληστειριασμούς και εξώσεις Περιστεριωτών. Οι εκλογές αυτές είναι πολιτικές. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης έδωσε το πολιτικό μήνυμα των εκλογών όταν παρουσίασε το Χαρδαλιά ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και είπε ότι “ο χάρτης της Ελλάδας πρέπει να βαφτεί μπλε το βράδυ των εκλογών”. Την ίδια ώρα ο χάρτης βάφεται μαύρος αφού 1.000.000 στρέμματα κάηκαν, έχουμε 28 νεκρούς και ένα κράτος εχθρικό όταν πρόκειται για την προστασία της ζωής του λαού.

Μετά την Περιφέρεια Αττικής, τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας, Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου, τους δήμους Πάτρας, Πειραιά, Καισαριανής, Λαρισαίων Βόλου που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα με την αλληλοστήριξη ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ και κάπου-καπου και της ΝΔ έχουμε και το Περιστέρι. Η προγραμματική σύγκλιση που υπάρχει στην κεντρική πολιτική σκηνή, στο Περιστέρι γίνεται ταύτιση. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μαζί με τους φασίστες στηρίζουν Παχατουρίδη στο Περιστέρι.


Με τον εκλεκτό της ΝΔ Παχατουρίδη που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να προσκηνύσουν ή με τους αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης;
 

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν για δήμαρχο Περιστερίου τον εκλεκτό της ΝΔ Παχατουρίδη είναι η τελική απόδειξη ότι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να τα βρουν, αφού τους ενώνει η κοινή τους στρατηγική στα κεντρικά πολιτικά ζητήματα που καθορίζουν τη ζωή του λαού.

Η στήριξη στον Παχατουρίδη δηλώνει ότι ο Δήμος δεν είναι “υπεράνω κομμάτων” αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ υπηρετούν την ίδια στρατηγική στους Δήμους, το ρόλο και τη λειτουργία τους.

Το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Για παράδειγμα υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ τώρα είναι αντιδήμαρχος της διοίκησης Παχατουρίδη, πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Παχατουρίδη ήταν πρόσφατα υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, διάφοροι “ανεξάρτητοι” τώρα είναι εν ενεργεία αντιδήμαρχοι της διοίκησης Παχατουρίδη. Δε διαφέρουν και τόσο πολύ, για αυτό τους είναι και εύκολες οι μεταγραφές.

Το δίλημμα λοιπόν που υπάρχει στο Περιστέρι είναι: “θα συνεχίσουμε με το σχέδιο και το δήμαρχο της ΝΔ Παχατουρίδη που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να προσκηνύσουν ή με τους αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης για να πάμε αλλιώς;

Ο πολύς κόσμος που λέει “Όχι άλλο Παχατουρίδη” έχει επιλογή


Τη Λαϊκή Συσπείρωση που μπορεί να διοικήσει το δήμο, με θέσεις και προτάσεις που είναι αποτυπωμένες στη διακήρυξη μας. Με το λαό συμμέτοχο γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό φανερώνει και η ιστορία του Περιστερίου που από παραγκούπολη έγινε κατοικήσιμος αστικός ιστός με τους αγώνες των κατοίκων και της δημοτικής αρχής του ΚΚΕ με επικεφαλής το Δημήτρη Φωλόπουλο αλλά και η πρόσφατη ιστορία του δήμυ Πατρέων με τον Κώστα Πελετίδη. Αυτά που προτείνουμε τα κάνουμε πράξη. Ας δούνε την Πάτρα. Για παράδειγμα μείωση δημοτικών τελών σημαίνει 50-200 ευρώ λιγότερα το χρόνο, συμμετοχή μηδενική ή συμβολική σε κολυμβητήρια, ωδείο, παιδικούς σταθμούς, σχολεία που έχουν κτιριακά προβλήματα, 210 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, βρεφονηπιακοί σε προκάτ και παιδιά 18 μηνών που δεν τα δέχεται ο δήμος ούτε για αίτηση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, με τις πάνω από 400 παρεμβάσεις την τετραετία που πέρασε είναι η μοναδική εγγύηση, η μοναδική δύναμη που μαζί με το λαό θα υπερασπιστεί τους κατοίκους απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις, τη μετατροπή κάθε ελεύθερου χώρου σε πηγή κερδοφορίας για επιχειρηματικά συμφέροντα, την επέκταση της ανταποδοτικότητας, τη φορολεηλασία; Ας σκεφτεί ο καθένας: Ποιος θα κάνει αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που στηρίζει ολόψυχα η Διοίκηση Παχατουρίδη; Ποιος υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική του κεντρικού κράτους; Ποιος θα εκφράσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τις διεκδικήσεις και τις αγωνίες των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας του Περιστερίου”

Παρουσιάστηκε επίσης το σύνολο του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ο Γιώργος Σιδέρης είναι 40 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι.

Είναι γιατρός ΩΡΛ – χειρουργός κεφαλής – τραχήλου στο Αττικό νοσοκομείο, κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών (MSc) και διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD).

Είναι γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου το 2019. Ακόμα είναι υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της Κ.Ε και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αγγελίνας Κωνσταντίνος: Μηχανολόγος-μηχανικός σε τεχνική εταιρία

Αδαμόπουλος Δημήτριος: Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του παραρτήματος Εμποροϋπαλλήλων Περιστερίου-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγίας Βαρβάρας

Ακτύπης Παναγιώτης: ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 28ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Αναγνώστου Πάρης: Οικοδόμος. Πρόεδρος του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Περιστερίου.

Ανδρέου Γιάννης: Εργάζεται στον ΟΤΕ. Μέλος του ΔΣ Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων (ΠΑΣΥΠ) ΟΤΕ και αναπληρωτής γραμματέας του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ).

Ανδρίτσου – Παπακίτσιου Βιβή: Άνεργη βρεφονηπιοκόμος. Γραμματέας στο σύλλογο γονέων του 14ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου.

Ανδρομανέσκου Αντωνία: Ιδιωτική υπάλληλος, φωτογράφος. Μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Αργυρόπουλος Βασίλης: Εργαζόμενος στον ΕΦΚΑ στην διεύθυνση συντάξεων.

Αυγέρου-Σταυροπούλου Κατερίνα: Συνταξιούχος. Μέλος Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου.

Βαρελλάς Δημήτριος: Συνταξιούχος λογιστής.

Βασιλείου Βασίλης: Νοσηλευτής στο Θριάσιο νοσοκομείο. Μέλος του σωματείου εργαζόμενων στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Βελονάκη Πένυ: Εργαζόμενη στις ταχυμεταφορές. Μέλος του κλαδικού σωματείου ΣΕΤΤΑ. Αντιπρόεδρος του 39ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου. Ασχολείται με την φωτογραφία και τα εικαστικά.

Γεωργούλα Ευθυμία: Συμβασιούχος σχολική καθαρίστρια. Μέλος διοίκησης κλαδικού σωματείου καθαριστριών.

Γιαϊτζόγλου Αργύρης: Γραφίστας. Μέλος της Επιτροπής κατοίκων για την υπεράσπιση της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως (πάρκο ΟΤΕ).

Γιαπιτζέλης Χριστόφορος: Ελεύθερος επαγγελματίας (υδραυλικός). Μέλος του Σωματείου υδραυλικών Αττικής. Αντιπρόσωπος στην ΟΒΙΕ και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 30ου Δημοτικού Περιστερίου.

Γόντικα Χρυσούλα: Υπάλληλος γραφείου σε διαγνωστικό κέντρο. Μέλος σωματείου ιδιωτικών κλινικών.

Γρηγορίου Ελένη: Συνταξιούχος ΟΑΕΕ.Μέλος του σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Δανελλάτος Ευάγγελος: λογιστής-ελεύθερος επαγγελματίας

Δήμου Ειρήνη: δικαστική υπάλληλος. Γενική γραμματέας δικαστικών υπαλλήλων Αθήνας

Διαμαντοπούλου Ελεάννα: Γυμνάστρια, ταμίας στο ΔΣ σωματείου γυμναστών-προπονητών Ν. Αττικής

Δουλή Φωτεινή: Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής (ΣΥΣΔΙΕΚ) και σπουδάστρια του τμήματος “Προπονιτικής κλασσικού αθλητισμού”. Εργάζεται στον κλάδο του Επισιτισμού. Είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Αττικής.

Ζαρκαδούλας Βασίλειος: ηλεκτρολόγος-τεχνικός ανελκυστήρων

Ζαρταμόπουλος Σωτήρης: Μέλος του ΔΣ συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ατρομήτου και Αγίου Ιεροθέου.

Ζορμπά Ειρήνη-Ιριδα: Δασκάλα μουσικής-μουσικός, τραγουδίστρια.

Ζούτσος Νικόλαος: Φιλόλογος στο 1ο ΓΕΛ Περιστερίου. Δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου.

Ζωΐδης Αθανάσιος: υπάλληλος σε φαρμακευτική εταιρία

Θεοδωρίδης Κυριάκος: Ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εστίασης (Εναλλακτικός Καφενές “Φαμελιά”)

Ιωαννίδης Ανέστης: Φυσικός, εργάζεται στον ΟΤΕ. Είναι μέλος του ΣΕΤΗΠ.

Καλαβρέζου Κατερίνα: Εμποροϋπάλληλος στο Riverwest. Πρόεδρος του Παραρτήματος Εμπορουπαλλήλων Περιστερίου-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγίας Βαρβάρας και μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εμπορουπαλλήλων Αθήνας.

Καραβασίλης Βασίλης: Εργαζόμενος στον κλάδο του ιματισμού-δέρματος

Καραΐσκου Ειριάννα: ιδιωτική υπάλληλος. Γραμματέας του ΔΣ σωματείου εργαζομένων στην COSMOTEEVALUE Αττικής

Καρλή Μανταλένα: Μαθηματικός. Μέλος ΔΣ Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Περιστερίου. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”.

Κασίμη Έρη: ιδιωτική υπάλληλος, δημοσιογράφος. Μέλος ΔΣ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου. Μέλος ΔΣ Συλλόγου 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Καστριτσέας Βασίλης: έμπορος. Γραμματέας του ΔΣ Ένωσης ΕΒΕ Περιστερίου.

Καταχανά Κωνσταντίνα: Νηπιαγωγός, εργαζόμενη σε ΚΔΑΠ. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”.

Κατεβάτης Γιάννης: χημικός μηχανικός. Μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών

Κατσά Ελένη: Συνταξιούχος από την αλυσίδα supermarket «Βερόπουλος». Μέλος Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου.

Κατσιάρη Κωνσταντίνα: Ηθοποιός. Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας και πρόεδρος του 15μελούς του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και Λυκείου Περιστερίου.

Κιάμος Παναγιώτης: φωτογράφος, ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Κίτσου Κάκια: Λογίστρια σε τεχνική Εταιρία (ΕΝΕΓ ΑΕ). Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της Ένωσης Λογιστών και Ελεγκτών και Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ένωσης Λογιστών και Ελεγκτών των Δυτικών Συνοικιών.

Κολοβού Γιώτα: Ασφαλίστρια, ελεύθερη επαγγελματίας.

Κοντοπούλου Ανθή: Εργαζόμενη στον επισιτισμό (MIKEL). Μέλος του ΔΣ Παραρτήματος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Δυτικών Συνοικιών.

Κότσαρης Αντώνης: Τεχνικός υπολογιστών. Μέλος Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων.

Κουμπή Σοφία: Δασκάλα αγγλικών ΠΕ στο 4ο Δημοτικό Περιστερίου. Πρόεδρος στο Σύλλογο Εκαπιδευτικών ΠΕ Περιστερίου “Έλλη Αλεξίου” .

Κρανάς Αθανάσιος: Εκπαιδευτικός στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου. Γραμματέας της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΟΛΜΕ.

Κυπραίος Δημήτρης: Συνταξιούχος. Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου.

Κωνσταντοπούλου Ευαγγελία: Φοιτήτρια τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης

Λεμπέση-Πάκου Χρύσα: Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ. Πρόεδρος του ΦΣ Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ). Αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Λουκάς Βασίλης: Ιδιωτικός υπάλληλος.

Λουκίσσας Δημήτρης: Ελεύθερος επαγγελματίας. Αντιπρόεδρος στην Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου.

Λούπος Γιάννης: Σύμβουλος επιχειρήσεων στον κατασκευαστικό τομέα. Πρώην πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ανθούπολης.

Μάμαλη Βασιλική: Συνταξιούχος ΙΚΑ. Μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας ΚΙΔΕ.

Μανούκης Θανάσης: Συνταξιούχος ΤΕΒΕ. Μέλος Ένωσης συνταξιούχων φαρμακοϋπαλλήλων.

Μαργανέλης Χρήστος: Συνταξιούχος. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου.

Μητσάκη Χαϊδω: Δασκάλα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Έλλη Αλεξίου.

Μιχόπουλος Ηλίας: Συνταξιούχος ΙΚΑ. Μέλος Διοίκησης Συνδικάτου κατεργασίας ξύλου.

Μόσκοβας Μοσκοβίτης Βασίλειος: Ιδιωτικός υπάλληλος, μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας. Μέλος ΔΣ Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου

Μόσχος Βασίλης: Ελεύθερος επαγγελματίας (τουριστικό γραφείο). Μέλος της ΟΒΣΑ. Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Παραρτήματος ΕΣΥΝ Περιστερίου.

Μπακλαβάς Βαγγέλης: Ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα Πληροφορικής της NOVA. Αντιπρόεδρος επιεχειρησιακού σωματείου ΠΑΣΕWIND.

Μπεκιάρη Ειρήνη: Ιδιωτική υπάλληλος. Γ. Γραμματέας ΧΠΣ. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 22ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου.

Μπεκιάρης Δημήτρης: Συνταξιούχος εργοδηγός τοπογράφος.

Μπουγάτσος Βασίλης: Αρτεργάτης και εργαζόμενος στην εστίαση.

Μπούσουλας Στέλιος: Ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 13ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου. Αντιπρόεδρος της Ένωσης γονέων Περιστερίου και μέλος του ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας γονέων Ελλάδας. Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου.

Νιαπάς Χρήστος: Γεωπόνος, ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος της Ένωσης ΕΒΕ Περιστερίου.

Όσπιτσης Χριστόφορος: Εργάζεται σε μεταφορική εταιρία. Είναι μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Περιστερίου.

Παπαδόπουλος Μπάμπης: Αρχιτέκτονας-μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρία. Μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Παυλόπουλος Βασίλης: Καθηγητής Διαπολιτισμικής Κοινωνικής Ψυχολογίας στο τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ

Πετρόπουλος Πέτρος: Δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού, πρώην πρωταθλητής κολύμβησης

Πεφάνη Ευαγγελία: Άνεργη. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Περιστερίου, μέλος της ΟΓΕ. Είναι μέλος του Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

Πιπεράκη Στέλλα: Συνταξιούχος λογίστρια. Μέλος Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου

Σαμαράς Γιώργος: Φύλακας ασφαλείας. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 29ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου. Έφορος ακαδημιών ΑΕΚ Περιστερίου.

Σαμοΐλη Νεφέλη-Μαρία :Φιλόλογος, εργαζόμενη στον επισιτισμό (Εναλλακτικό καφέ “Ανεμολόγιο”)

Σερεμέτη Αριστέα: Χειρουργός- οδοντίατρος. Συγγραφέας

Σιδερή Φλώρα: Εκπαιδευτικός 45ο Δημοτικό σχολείο. Οργανωτική Γραμματέας Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Περιστερίου “Έλλη Αλεξίου” .

Σκαπέτη Ιωάννα: Πρόεδρος του παραρτήματος Δυτικής Αθήνας του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και νήσων

Σοφός Διονύσης: Διασώστης ΕΚΑΒ. Μέλος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Σταμπούρλος Απόστολος: Συνταξιούχος. Μέλος Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ

Στάντζου Ελισάβετ: Άνεργη. Μέλος του Σωματείου ΣΕΤΗΠ

Στρατινάκης Γιώργος: Συνταξιούχος. Εκλεγμένος στο ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου.

Στρούπα Μαρία: Ιδιωτική υπάλληλος στις κατασκευές. Πρόεδρος Παραρτήματος ΕΣΥΝ Περιστερίου.

Σωτηροπούλου Ιωάννα: Αυταπασχολούμενη ψυχολόγος.

Τεμπονέρας Τάσος: Τεχνικός ΟΣΥ. Μέλος του Σωματείου Τεχνικών ΟΣΥ.

Τικοπούλου Ρούλα: Δημοσιογράφος

Τσαλίδης Σάββας: Βιοτέχνης. Μέλος της Ένωσης ΕΒΕ Περιστερίου.

Τσιρογιάννη Αλεξάνδρα: Ιατρός βιοπαθολόγος, διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ. Διευθύντρια -Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνη -στο τμήμα Ανοσολογίας και ιστοσυμβατότητας του ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Πρώην πρόεδρος της Ελληνικης Εταιρίας Ανοσολογίας-Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής Βιοπαθολογιας -Μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Μέλος Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Ανοσογενητικής-Μέλος της Ευραπαικής Πρωτοβουλίας Αυτοανοσίας.

Τσίτουρα Κατερίνα: Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Καλαμάτας. Μέλος του ΔΣ ΕΣΥΝ Περιστερίου.

Τσουκαλά Αμαλία: Ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Περιστερίου.

Τσουράκη Τάνια: Ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος Συνδικάτου Μετάλλου.

Υφαντής Κώστας: Οδηγός στο Δήμο Περιστερίου. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου. Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Φανός Αλέξανδρος: Φυσικοθεραπευτής, μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας, ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη του Περιστερίου απο το 2010, μέλος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Φυσικοθεραπευτών,μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Φλουσκούνης Φίλιππος: Ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Περιστερίου. Μέλος του ΔΣ του 11ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής. Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου.

Φλώκος Δημήτρης: Ελεύθερος επαγγελματίας, λουστραδόρος. Μέλος της Διοίκησης ΓΣΕΒΕ/Βιοτεχνειών. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου. Γραμματέας στην Συντεχνία Επιπλοξυλουργών.

Φράγκος Αποστόλης: Χημικός-Ιδιωτικός εκπαιδευτικός. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”.

Χαϊντούτης Ηλίας: Πρόεδρος του παραρτήματος Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΠΕΑΕΑ) Περιστερίου.

Χατζηγεωργίου Λεωνίδας: Συνταξιούχος. Πρώην αντιπρόεδρος του συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς.

Χουλιάρας Βασίλης: Πρωην αυτοκινητιστής. Μέλος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Ψαράς Δημήτρης: Επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης (Εστιατόρια “Ο Θωμάς”). Απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων.

Ψητόπουλος Κυριάκος: Αυτοκινητιστής-ιδιοκτήτης ταξί. Μέλος ΔΣ ΓΣΑΕ και ΔΣ ΣΑΤΑ.

Υποψήφιοι στη 1η Δημοτική Κοινότητα

Αναγνώστου Γεωργία: Ιδιωτικός υπάλληλος – εκπαιδευτικός σε ΜΚΟ. Μέλος σωματείου ιδιωτικών υπάλληλων.

Βλόντζος Γιώργος: Ιδιωτικός υπάλληλος σε λογιστική εταιρία. Μέλος ΕΛΕΠΑ.

Γαλάτης Δημήτρης: Έμπορος λαϊκής αγοράς. Μέλος σωματείου λαϊκών αγορών.

Δάρας Δημήτρης: Λογιστής ελεύθερος επαγγελματίας

Διαμαντή Βασιλική: Τραπεζοϋπάλληλος. Μέλος του κλαδικού σωματείου Χρηματοπιστωτικού (ΧΠΣ)

Θεοδωρίδου Αγγελική: Συνταξιούχος ΙΚΑ. Μέλος του σωματείου ΙΚΑ Περιστερίου.

Θηβαίος Παναγιώτης: Ιδιωτικός υπάλληλος

Θωμοπούλου Νικολέτα: Οικιακά. Μέλος της ΟΓΕ Περιστερίου.

Καπνίση Όλγα: Άνεργη

Κασσελούρης Θωμάς: Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, συγγραφέας, εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δάσκαλος) στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Μέλος του ΔΣ ΕΣΥΝ Περιστερίου.

Κατσαρός Θεοχάρης (Χάρης): Προγραμματιστής. Μέλος συλλόγου Ε/Υ Αθήνας.

Κατσίκας – Μουρούτσος Γιώργος: Μηχανικός, ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος ΣΕΤΗΠ.

Κύρκος Πασχάλης: Συνταξιούχος ΙΚΑ

Λεμπέσης Κωνσταντίνος: Ιδιωτικός υπάλληλος.

Μαραγκουδάκη Ειρήνη: Δημόσιος υπάλληλος ΨΝΑ. Μέλος εξελεγκτικής Επιτροπής ΨΝΑ Δαφνί.

Μητρόπαππας Κωνσταντίνος: Οικονομολόγος, ιδιωτικός υπάλληλος.

Μούτσιος Γιώργος: Ιδιωτικός υπάλληλος, ηλεκτρολόγος Τ.Ε. Μέλος Δ.Σ. Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Νομού Αττικής (ΣΗΝΑ). Μέλος Σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Ευαγγλελισμός (ΣΕΝΕ)

Μπακλαβά Χρυσούλα: Άνεργη.

Μπίλιου Γεωργία: Συνταξιούχος.

Νιαπάς Γιώργος: Συνταξιούχος.

Νότη Γιαννούλα (Λούλα): Συνταξιούχος.

Πεθεριώτης Αθανάσιος: Μουσικός.

Περιστέρης Γιώργος: Συνταξιούχος.

Πετρέλης Παναγιώτης: Ε/Υ. Μέλος του συλλόγου Ε/Υ Αθήνας

Πέτροβας Βασίλης: Άνεργος. Φοιτητής.

Τεμπονέρα Ηλέκτρα: Εργοθεραπεύτρια σε κέντρο ειδικών θεραπειών. Πρόεδρος Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α. Μέλος Δ.Σ. ΠΟΜΕΕΑ.

Χαντζιάρα Γεωργία: Συνταξιούχος.

Χελιδώνη Σταματία (Ματίνα): Συνταξιούχος.

Υποψήφιοι στη 2η Δημοτική Κοινότητα

Βέβη Εμμανουέλα: Άνεργη, κοινωνική λειτουργός.

Βλάχος Χρήστος: Άνεργος, μουσικός

Βουλιέρη Αναστασία: Συνταξιούχος ΙΚΑ. Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Περιστερίου

Βουρνάζου Έφη: Δημόσιος υπάλληλος, προϊσταμένη τμήματος κίνησης ασθενών ΠΓΝ Αττικόν. Μέλος σωματείου εργαζομένων Αττικού νοσοκομείου.

Γιαννακοπούλου Ανθούλα: Συνταξιούχος ΕΤΑΜ ΜΜΕ, μέλος ΕΠΗΕΑ. Διαμερισματική σύμβουλος 1ης κοινότητας.

Γιαννούλης Νικόλαος: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Σωματείο εργατοϋπαλλήλων καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος».

Γιαπιτζέλη Βαρβάρα: Οικιακά.

Καμπά Βέρα: Ιδιωτική υπάλληλος, εκπαιδευτικός σε ΚΔΗΦ. Μέλος Σωματείου Εργαζομένων ιδρύματος η «Θεοτόκος»

Καρασούλος Γιάννης: Μηχανικός Βιομηχανίας Τροφίμων. Μέλος Συνδικάτου Τροφίμων, Γάλατος και Ποτών Ν. Αττικής.

Καρδάρη Ουρανία: Άνεργη. Μέλος ΔΣ Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Περιστερίου.

Καστώρης Αναστάσιος: Υπάλληλος γραφείου στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου. Συνδικαλιστής στο χώρο της Ιδιωτικής Υγείας. Γραμματέας του ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού.

Κατσαλή Μαρία: Μεταφράστρια. Ειδική Γραμματέας Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου. Γενική Γραμματέας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου.

Λάρδας Δημήτρης: Ιδιωτικός υπάλληλος-Μηχανικός συντήρησης. Μέλος της Διοίκησης του Παραρτήματος Θριασίου Συνδικάτου Μετάλλου.

Κυπραίος Χρήστος: Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος.

Λουκά Άννα: Συνταξιούχος. Μέλος ΔΣ Παραρτήματος Περιστερίου ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Μαγκλή Μαρία: Συνταξιούχος ΕΤΑΜ-ΜΜΕ

Μουζουράκη Φωτεινή: Συμβασιούχος νοσηλεύτρια ΠΓΝ Αττικόν.

Πανταζή Μαρία: Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης στο 5ο Γυμνάσιο Περιστερίου. Μέλος ΕΛΜΕ Περιστερίου.

Παπαγγελοπούλου Χρύσα: Ιδιωτική υπάλληλος-Developer

Μπίγκα Κλαίρη: Ιδιωτική Υπάλληλος-σχεδιάστρια σε τεχνικό γραφείο. Μέλος Σωματείου μισθωτών τεχνικών.

Παπαδημητρακόπουλος Γιάννης: Φιλόλογος, υπάλληλος γραφείου σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”.

Παπαδοπούλου Βαρβάρα-Μαρία: Ιδιωτική υπάλληλος-γραμματέας σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής. Μέλος ΣΕΜΙΣΕΑ

Πατσιώτης Τάσος: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ. Συμβασιούχος εργαζόμενος στον ΑΔΜΗΕ. Μέλος του κλαδικού σωματείου Ενέργειας.

Πόλου Κωνσταντίνα: Ιδιωτική Υπάλληλος. Γραμματέας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΦΚΑ. Μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 13ου Γυμνασίου Περιστερίου.

Σπυράτου Σοφία: Διοικητική υπάλληλος στο ΠΓΝ Αττικόν. Μέλος Σωματείο εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου.

Στέφα Σωτηρία: Ιδιωτική υπάλληλος-προγραμματιστής.

Τσακτάνης Πέτρος: Δημόσιος υπάλληλος-εκπαδευτικός.

Χριστινάκης Κωνσταντίνος: Άνεργος.

Υποψήφιοι στη 3η Δημοτική Κοινότητα

Αγαλιώτη Ιωάννα: Φοιτήτρια Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. Πρόεδρος Φ.Σ. Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ.

Αναστασίου Γιώργος: Ιδιωτικός υπάλληλος, λογιστής. Μέλος Δ.Σ. Παραρτήματος Λογιστών Ελεγκτών Δυτικών Συνοικιών.

Βεντούρα Κατερίνα – Σπυριδούλα: Φυσικός, ιδιωτικός υπάλληλος σε συγγραφική ομάδα. Μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων.

Γαλέτσας Φώτης: Συνταξιούχος.

Γεωργακάς Φώτης: Φοιτητής τμήματος μηχανικών, πληροφορικής και υπολογιστών ΠΑΔΑ. Μέλος Δ.Σ. Φ.Σ. Μηχανικών ΠΑΔΑ. Μέλος σωματείου ΣΕΘΕΑ.

Γρομιτσάρη Ροζαλία: Άνεργη

Ζαρκάδα Αθηνά: Γεωπόνος. Ιδιωτικός υπάλληλος

Ζούπας Δημοσθένης: Ιδιωτικός υπάλληλος, πωλητής σε εταιρία χονδρεμπορίου. Μέλος συλλόγου Ε/Υ Αθήνας.

Καλόγνωμου Άλλα Ελένη: Ιδιωτικός υπάλληλος, υπάλληλος γραφείου.

Κανάκη Μυρτώ: Ιδιωτικός υπάλληλος, software engineer. Μέλος ΣΕΤΗΠ.

Καριάμη Βαρβάρα: Συνταξιούχος.

Κρητσωτάκη Βάσια: Αρχιτέκτων μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας.

Κριμιτζάς Γιάννης: Λογιστής αναλυτής

Κυριάκου – Ζορμπά Δήμητρα: Οικιακά.

Λάππας Κωνσταντίνος: Συνταξιούχος, υδραυλικός αυτοαπασχολούμενος. Μέλος του σωματείου συνταξιούχων αυτοαπασχολούμενων.

Μακρίνας Σταμάτης: Σιδεράς. Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων 28ου Δημοτικου Σχολείου Περιστερίου

Μόσχου Ελευθερία:Υπάλληλος τουριστικού γραφείου,Γραμματέας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου

Μπεκιάρης Μάριος: Ιδιωτικός Υπάλληλος-Ηλεκτρολόγος σε τεχνική εταιρία. Μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής

Ξένος Νίκος: Ψυκτικός σε βιομηχανία τροφίμων. Μέλος Διοίκησης Συνδικάτου Γάλακτος,Τροφίμων, Ποτών Ν Αττικής

Πανταζάτος Γιώργος:Συνταξιούχος,Πλοίαρχος Α Εμπορικού Ναυτικού,Μέλος ΠΕΣ-ΝΑΤ,Πρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 28ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου

Ρασούλης Γιάννης: Συνταξιούχος Λογιστής

Σαμαρά Παγωνίτσα: Δασκάλα Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Σαραντίδη Αρσινόη: Άνεργη. Γραμματέας του Παραρτήματος Δυτικής Αθήνας του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής & Νήσων. Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής του Παραρτήματος Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ.

Σπηλιωτάκη Διαμαντίνα:Οικιακά

Σφονδύλης Χάρης:Ιδιωτικός υπάλληλος-μηχανικός σε control room ανεμογεννητριών, μέλος του σωματείου μισθωτών τεχνικών

Σωτηροπούλου Γεωργία: Ψυχολόγος στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Άγιοι Ανάργυροι, Μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων, Γραμματέας ΕΣΥΝ Περιστερίου

Φλουσκούνης Θοδωρής: Ελεύθερος Επαγγελματίας. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Περιστερίου.

Χαραλαμποπούλου Νικολέτα – Σοφία: Ιδιωτικός υπάλληλος/accounting department σε εταιρία πληροφορικής

Υποψήφιοι στη 4η Δημοτική Κοινότητα

Αθηναίος Παναγιώτης – Πέτρος: Ιδιωτικός υπάλληλος-χημικός αναλυτής. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”.

Αραπάκης Βασίλης: Ιδιωτικός Υπάλληλος-οδηγός. Μέλος του Συνδικάτου Ξύλου Αττικής

Βαλαβανίδης Στέλιος: Συνταξιούχος

Ζουμής Θοδωρής: Αυτοαπασχολούμενος φωτογράφος

Καζούρη Κατερίνα (Καίτη): Συνταξιούχος.

Καραπλή Ελένη: Συνταξιούχος υπάλληλος ΙΚΑ. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την υπεράσπιση του Πάρκου Εθνικής Αντιστάσεως (πάρκο ΟΤΕ)

Καστάνης Παναγιώτης: Συνταξιούχος

Κατσά Ειρήνη: Φοιτήτρια στο τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης στην ΑΣΚΤ. Ιδιωτική υπάλληλος.

Κατσινέλης Κωνσταντίνος: Ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία Πληροφορικής. Μέλος ΣΕΤΗΠ

Κουμαντζέλη Φωτεινή: Νοσηλεύτρια στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου.

Κουτσοθανάσης Βασίλης: Οικοδόμος. Μέλος Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Κώτσης Κωνσταντίνος: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας. Μέλος ΔΣ Συνταξιούχων Δημοσίου Δυτικής Αττικής.

Λαγοδήμος Μάριος: Αναπληρωτής εκπαιδευτικός-μαθηματικός.

Λάμπρου Θάνος: Φοιτητής στο τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Λομποτέσης Μπάμπης: Ιδιωτικός υπάλληλος στο εμπόριο. Μέλος Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Μιχάλαρου Κατερίνα: Ιδιωτική υπάλληλος-υπεύθυνη τμήματος καταστήματος «MyMarket». Μέλος Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Μούτου Ελένη: Συνταξιούχος.

Μπουζαλάς Θεόδωρος: Συνταξιούχος.

Ντούσια Έφη: Συνταξιούχος τραπεζικός «Εμπορικής Τράπεζας»

Πανουσοπούλου Βασιλική: Συνταξιούχος ΙΚΑ, εργοδηγός, χημικός. Μέλος Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου.

Παντελιά Μαρίνα:΅ Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΑΠΘ. Μέλος του ΔΣ του ΣΟΦΕΘ. Μέλος του ΣΕΤΕΠΕ.

Παντελιάς Δημήτρης: Ιδιωτικός υπάλληλος-οδηγός. Μέλος Ένωσης ΕΒΕ Περιστερίου.

Παντελοπούλου Κωνσταντίνα: Αυτοαπασχολούμενη δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας

Σγάρδας Γιάννης: Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, εργαζόμενος στην ΟΣΥ (πρώην ΗΛΠΑΠ), οδηγός αστικών συγκοινωνιών. Μέλος Ένωσης εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Σκόρδου Άννα: Ιδιωτική Υπάλληλος σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”.

Σωτηριάδης Δημήτρης: Συνταξιούχος ΟΑΕΕ. Αναπληρωτής ταμίας της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνων & Περιχώρων.

Φιλιόπουλος Δημοσθένης: Χειρούργος οδοντίατρος. Μέλος ΔΣ Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. Μέλος ΓΣ Ελληνική Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Χάϊδου Βιργινία: Ιδιωτική υπάλληλος ΟΤΕ. Μέλος ΣΕΤΗΠ. Μέλος επιχειρησιακού σωματείου ΟΤΕ (ΠΑΣΥΠ)

The post Όλοι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου appeared first on aftodioikisinews.gr.