Άρης Πανόπουλος : Οι κοινωνικοί φορείς της πόλης μας είναι τα ζωντανά κύτταρα του Χαϊδαρίου

Άρης Πανόπουλος : «Οι κοινωνικοί φορείς της πόλης μας είναι τα ζωντανά κύτταρα του Χαϊδαρίου. Αποτελούν τους δυναμικούς φορείς του Πολιτισμού , του αθλητισμού και ευρύτερα του κοινωνικού γίγνεσθαι της πόλης μας. Η παρουσία τους και οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν, αναδεικνύουν τη δυναμική ταυτότητα του Χαϊδαρίου. Η προαγωγή του έργου τους και η υλική ενίσχυσή τους πρέπει να αποτελούν προτεραιότητες κάθε σύγχρονης και Δημοκρατικής Δημοτικής Αρχής»

Είναι η δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου παραβρισκόμενος στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών φορέων του Χαϊδαρίου

Ο κ. Πανόπουλος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, παρέστη στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου «Δαφναίος Απόλλων» , ενώ αφιέρωσε το κομμάτι στα παιδάκια που γέμισαν με χαμόγελα την εκδήλωση και τα οποία είναι «το μέλλον της πόλης», όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά στον σύντομο χαιρετισμό του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε αναφορά και στο Νηπιαγωγείο της περιοχής, που όπως τόνισε δεν πήρε κανείς την πρωτοβουλία να το ολοκληρώσει, παρά τις κινήσεις που είχαν γίνει όταν ήταν στη διοίκηση.

Ακόμη ο κ. Πανόπουλος παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Μακεδόνων.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου μαζί με συνεργάτες του έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση της Ακαδημίας ξιφασκίας «Α.ΞΙ.Α»

Σε σύντομη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας εξήρε το έργο των ανθρώπων της, που όπως είπε δίνουν προτεραιότητα στις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.

Επίσκεψη του Άρη Πανόπουλου στην υπηρεσία καθαριότητας

Την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χαϊδαρίου επισκέφτηκε την Δευτέρα 6/2/2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος.

Συναντήθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους που δίνουν την μάχη σε συνθήκες δύσκολες, λόγω της κακοκαιρίας.

Προσφέροντάς τους ένα κουτί γλυκά, τους ευχαρίστησε για την εργασία που προσφέρουν στην πόλη, τους ευχήθηκε να είναι δυνατοί, να έχουν υγεία και τους παρακίνησε να προσέχουν τους εαυτούς τους.

The post Άρης Πανόπουλος : Οι κοινωνικοί φορείς της πόλης μας είναι τα ζωντανά κύτταρα του Χαϊδαρίου appeared first on aftodioikisinews.gr.