Αυτοδυναμία για την Συνδικαλιστική Ανατροπή στο Γ.Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ

Αυτοδυναμία για την Συνδικαλιστική Ανατροπή στο Γ.Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ , σύμφωνα με τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα που προέκυψαν στο 48ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική

Πρόκειται για μια μεγάλη Νίκη της συγκεκριμένης παράταξης που αύξησε κατά 3 τις έδρες της στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ , εξασφαλίζοντας πλειοψηφική αυτοδυναμία

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 18 έδρες

ΔΑΣ-ΟΤΑ 9 έδρες

ΔΑΚΕ-ΟΤΑ 4 έδρες

ΑΣΚ-ΟΤΑ 3 έδρες

Αγ. Συσπειρώσεις 1 έδρες

ΜΕΤΑ-ΟΤΑ 0 Μηδέν έδρες

Σε ανάρτησή του στο fb ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας υπογραμμίζει :

“Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες αντιπροσώπους που απ´ολες τις δημοτικές γωνιές της Ελλάδας ,έδωσαν το συνδικαλιστικό τους παρόν και που με τις παρεμβάσεις τους και τους προβληματισμούς τους συνέβαλαν στην επιτυχία του 48ου Τακτικού Συνεδρίου μας.
Ενός Συνεδρίου μαζικής συμμετοχής,γόνιμου και δημοκρατικού διαλόγου,θετικού απολογισμού των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων και αγωνιστικού προγραμματισμού δράσης για την επόμενη περίοδο.
Μαζί με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου ,προς το σώμα των Συνέδρων,νοιώθω την υποχρέωση να εκφράσω τη βαθειά μου ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προς όλους και όλες τους/τις αντιπροσώπους και τα στελέχη της Συνδικαλιστικής Ανατροπής ,που με συνδικαλιστική συνέπεια,αδιάκοπο αγώνα και συλλογική δράση συνέβαλλαν σ´αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Αποτέλεσμα ,έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των εργαζομένων των ΟΤΑ στην απερχόμενη Διοίκηση ,αλλά και μεγάλη δέσμευση για την απο αύριο συνέχεια.
Η αύξηση της δύναμης της Συνδικαλιστικής Ανατροπής κατα τρείς έδρες ,γεγονός που την καθιστά πλειοψηφικά αυτοδύναμη ,πέρα απο την εύλογη ηθική ικανοποίηση ,μας δίνει παραπάνω δύναμη αλλά και παρά πάνω ευθύνες για να ανταποκριθούμε στην επίλυση των καυτών προβλημάτων του κλάδου.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ,οχι επαναπαυόμενοι στις «δάφνες των ποσοστών», αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια γροθιά
μαζικά,συλλογικά,δημοκρατικά ενωτικά και αγωνιστικά στο δύσκολο ,αλλά δίκαιο δρόμο της αποτροπής και ανατροπής των νεοφιλεύθερων και αντεργατικών πολιτικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Συνεχίζουμε και Αγωνιζόμαστε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ για την αποκατάσταση,υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας,για ισχυρούς ΟΤΑ με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ!”

The post Αυτοδυναμία για την Συνδικαλιστική Ανατροπή στο Γ.Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ appeared first on aftodioikisinews.gr.