Δήμος Ασπροπύργου και «Όλοι Μαζί Μπορούμε» κοντά σε κάθε παιδί και αυτές τις Γιορτές

Δήμος Ασπροπύργου και «Όλοι Μαζί Μπορούμε» κοντά σε κάθε παιδί και αυτές τις Γιορτές , μια ακόμη επιτυχημένη δράση για τη συγκέντρωση παιχνιδιών, παιδικών βιβλίων και ρούχων, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, με κύριο στόχο κανένα παιδί στον Ασπρόπυργο να μην μείνει χωρίς δώρο αυτές τις Άγιες Ημέρες, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτή τη φορά.

Η  Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και η Διεύθυνση Παιδείας σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν στα παιδιά αυτά που πραγματικά έχουν ανάγκη. Όλα τα δώρα, που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν σε οικογένειες της πόλης, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

 Οι ενέργειες του Δήμου, αναφορικά με τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Η ευημερία των πολιτών και κυρίως των παιδιών αποτελεί κύρια προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και ύψιστο στόχο της. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη ευχαριστούν θερμά όλους τους δημότες για τα δώρα, που επέλεξαν να προσφέρουν για τα παιδιά της πόλης δείχνοντας με την πράξη τους την ευαισθησία τους αλλά και την αλληλεγγύη τους.

The post Δήμος Ασπροπύργου και «Όλοι Μαζί Μπορούμε» κοντά σε κάθε παιδί και αυτές τις Γιορτές appeared first on aftodioikisinews.gr.