Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών – Την Πέμπτη 17 Αυγούστου θα επαναλειτουργήσει

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου θα επαναλειτουργήσει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών , η λειτουργία του οποίου είχε διακοπεί από το περασμένο Σάββατο μετά από σοβαρή βλάβη σε υποσταθμό μέσης τάσης του ΔΕΔΔΗΕ

Μετά από βλάβη που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (5 Αυγούστου) στον υποσταθμό μέσης τάσης του ΔΕΔΔΗΕ με συνέπεια να επηρεαστεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του υποσταθμού που τροφοδοτεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, οι εγκαταστάσεις του παραμένουν αναγκαστικά  κλειστές για το κοινό. 

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκε τις τελευταίες δύο ημέρες εντατικά για την αποκατάσταση της ζημιάς, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας το Κολυμβητήριο για λόγους συντήρησης των μηχανημάτων και αλλαγής του νερού. 

Οι συντηρητές της Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΕΥΝΣ) εργάζονται προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ενδελεχής καθαρισμός της πισίνας και να αποκατασταθεί η ποιότητα του νερού με την απαραίτητη χλωρίωση ώστε να παραδοθεί και πάλι προς χρήση τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας. 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 17 Αυγούστου και τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες της θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 πμ. έως τις 7.30 μμ. αποκλειστικά και μόνο για χρήση από το κοινό.

The post Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών – Την Πέμπτη 17 Αυγούστου θα επαναλειτουργήσει appeared first on aftodioikisinews.gr.