Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Νέου Διοικητή της ΑΕΝ Ασπροπύργου στον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου

Τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, ο νέος Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, Πλοίαρχος Λιμενικού Σώματος κ. Κωνσταντίνος Γιαλελής, με την ευκαιρία αναλήψεως των νέων καθηκόντων του.

Ο Διοικητής της ΑΕΝ, κ. Γιαλελής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την διαχρονική υποστήριξη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «όσοι υπηρετούμε στην ΑΕΝ νιώθουμε δημότες Ασπροπύργου». Στη συνέχεια συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την Ακαδημία και γενικά θέματα εκπαίδευσης, για τους νέους σπουδαστές της.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δεσμεύτηκε, για μια ακόμη φορά για την υποστήριξη, των αναγκών της Ακαδημίας, από τις δημοτικές υπηρεσίες, μιας και πρόκειται για μια συνεργασία που διαρκεί χρόνια, δίνοντας παράδειγμα του τρόπου που η τοπική αυτοδιοίκηση μαζί με τον θεσμό της πολιτείας προάγουν, καθεμία από την πλευρά της, την απρόσκοπτη εκπαίδευση των Νέων Εμποροπλοιάρχων της Πατρίδας μας. Των νέων στελεχών της ιστορικής μας, Ελληνικής ναυτοσύνης, που καλούνται να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Παγκόσμια Ναυτιλία.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου ευχήθηκε στον Νέο Διοικητή, «καλορίζικος» στα νέα του καθήκοντα, και καλή επιτυχία στο έργο του.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.

The post Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Νέου Διοικητή της ΑΕΝ Ασπροπύργου στον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου appeared first on aftodioikisinews.gr.