Ενεργειακή αναβάθμιση 14 σχολείων στους δήμους Φυλής, Αγ. Βαρβάρας και Καισαριανής

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική “2014-2020” εντάχθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση 14 σχολείων στους δήμους Φυλής, Αγ. Βαρβάρας και Καισαριανής, αρμοδιότητας των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ ΑΕ), προϋπολογισμού 6 εκ. ευρώ. Ειδικότερα τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης αφορούν:

Στο 1ο Δ.Σ και 1ο ΝΓ Ζεφυρίου, στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ζεφυρίου, στο 4ο ΔΣ, το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο ‘Ανω Λιοσίων, στο ΔΣ Φυλής και στο Γυμνάσιο Φυλής
Στο 1ο Λύκειο, στο 2ο και στο 3ο Γυμνάσιο, καθώς και στο 8ο Δημοτικό Αγ. Βαρβάρας
Στο 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής

Το «πράσινο φως» για την έναρξη έργων ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολεία των Δήμων Φυλής, Αγ. Βαρβάρας και Καισαριανής, αρμοδιότητας της ΚΤΥΠ ΑΕ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής μέσω του ΠΕΠ Αττική «2014-2020», που ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά τη σημερινή υπογραφή των σχετικών πράξεων ένταξης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Παρόντες στην τελετή υπογραφών η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας ήταν ο Πρόεδρος της ΚτΥπ Α.Ε Τ. Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ Θ. Γιάνναρης, οι Δήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχος, Φυλής Χ. Παππούς και Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος. Επίσης ο Γενικός διευθυντής της ΚΤΥΠ ΑΕ Θ. Κυριαζόπουλος, καθώς, επίσης και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης.

The post Ενεργειακή αναβάθμιση 14 σχολείων στους δήμους Φυλής, Αγ. Βαρβάρας και Καισαριανής appeared first on aftodioikisinews.gr.