«Επιτέλους, επανδρώστε με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου»

«Επιτέλους, επανδρώστε με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου» , ζητάει μετά επιτάσεως ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου , με επιστολή του στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, με αφορμή την πρόσφατη αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο του Ασπρόπυργου μετά βιαίου τραυματισμού Αστυνομικού Οργάνου

Στην επιστολή διατυπώνει την έντονη διαμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής για την ελλιπή στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου.

Η επιστολή αυτή, αποτελεί συνέχεια των προσωπικών επαφών του Δημάρχου τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό όσο και με την Ελληνική Αστυνομία. Η ασφάλεια στην εργασία και στην κοινωνική ζωή είναι δικαίωμα του κάθε Ασπροπυργιώτη, του κάθε εργαζόμενου, του κάθε επιχειρηματία μικρού και μεγάλου.

“Ευελπιστούμε, οι προτάσεις μας, οι διαπιστώσεις μας και τα δίκαια αιτήματά μας να γίνουν επιτέλους αποδεκτά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία.”, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή

Παραθέτουμε  αυτούσια την επιστολή του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, κ. Κωνσταντίνο Σκούμα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 2022

 

The post «Επιτέλους, επανδρώστε με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου» appeared first on aftodioikisinews.gr.