ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ… ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!! στον Δήμο Αιγάλεω

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ… ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!! στον Δήμο Αιγάλεω , όπως ενημερώνουν σχετικά οι εργαζόμενοι με ανακοίνωση του συλλόγου τους

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται :

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Συλλόγου προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για το μεγάλο πλέον πρόβλημα δυσλειτουργίας του συστήματος ψύξης των χώρων εργασίας του Δήμου.
Η ατμόσφαιρα στους χώρους εργασίας προκαλεί έντονη δυσφορία και οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων αλλά και των πολιτών που επισκέπτονται τους χώρους εργασίας για να εξυπηρετηθούν, πολλές.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ζήτησε άμεσα συνάντηση με την Διοίκηση του Δήμου και πράγματι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε άμεσα.
Επισημάναμε στον Δήμαρχο πως η κατάσταση πλέον δεν είναι υποφερτή και ζητήσαμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα επίλυσης του προβλήματος. Τονίσαμε πως το πρόβλημα δεν είναι παροδικό αφού προβλήματα υπάρχουν και την χειμερινή περίοδο με την θέρμανση των χώρων εργασίας, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να προσέρχονται στην εργασία με την… σόμπα τους! Το καλοκαίρι όμως το πρόβλημα είναι μη αντιμετωπίσιμο. Τονίσαμε επίσης πως η «ενεργειακή αναβάθμιση» του κτιρίου που για χρόνια αποτελεί την αιτία της μη ριζικής αντιμετώπισης του προβλήματος δεν αποτελεί λόγο για τον οποίο εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται σε συνθήκες «θερμοκηπίου». Θα πρέπει να δοθεί λύση άμεσα!
Η Διοίκηση μας ενημέρωσε πως το πρόβλημα οφείλεται στην παλαιότητα των εγκαταστάσεων ψύξης και θέρμανσης των χώρων εργασίας του Δήμουκαι πως η παρούσα βλάβη θα αποκατασταθεί, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αφού τα συνεργεία θα πρέπει να εργαστούν το τριήμερο, απουσία των εργαζομένων, για να διορθωθεί η βλάβη.
Ως Σύλλογος προτείναμε στον Δήμαρχο την ερχόμενη εβδομάδα, που το πρόβλημα θα παραμένει άλυτο, με δική του πρωτοβουλία να διευκολύνει τους εργαζόμενους αποδεσμεύοντάς τους μετά την μία (1) το μεσημέρι αφού η δυσφορία ιδιαίτερα τις ζεστές ώρες της ημέρας είναι έντονη!
Ζητήσαμε επίσης από την Διοίκηση του Δήμου, σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν λυθεί μετά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, ο Δήμος να προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση αποκεντρωμένων κλιματιστικών μονάδων (split) στα γραφεία που δεν υπάρχουν, προκειμένου να δοθεί λύση.
Εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί, ο Σύλλογος θα προχωρήσει στις αναγκαίες αποφάσεις αφού οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού είναι μπροστά μας.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Τσούνης
Ο Γεν. Γραμματέας
Σταματόπουλος Σταμάτης

The post ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ… ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!! στον Δήμο Αιγάλεω appeared first on aftodioikisinews.gr.