Κωνσταντίνος Φράγκος και Τριανταφυλλιά Κάλτσου στο συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου

Κωνσταντίνος Φράγκος και Τριανταφυλλιά Κάλτσου , είναι τα δυο νέα πρόσωπα που συντάσσονται στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου και θα δώσουν την μάχη των δημοτικών εκλογών με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Πανόπουλου

Ο κ. Φράγκος, απόστρατος Ανώτατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και πατέρας τριών παιδιών, θα βρίσκεται στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου, ενός ανθρώπου που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μπορεί να εμπνεύσει τους δημότες του Χαϊδαρίου», ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του αυτή διαδραμάτισε η προτεραιότητα που έθεσε ο κ. Πανόπουλος σχετικά με την ασφάλεια σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της πόλης.

Από την πλευρά του ο κ. Πανόπουλος σημείωσε πως «Η πολυετής και σημαντική εμπειρία του κ. Φράγκου στο Πυροσβεστικό Σώμα και ιδιαίτερα στη διαχείριση των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας θα αποτελέσουν σημαντικό οδηγό στις προτεραιότητες που θέτουμε για το Χαϊδάρι της επόμενης ημέρας».

 

 

Συνεχίζεται το μπαράζ ανακοινώσεων στον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου

 Νέα ανακοίνωση υποψηφιότητας, και μάλιστα με άρωμα νέας γενιάς, είχαμε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλο χθες το απόγευμα.

Η Τριανταφυλλιά Κάλτσου, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η οποία μάλιστα ολοκληρώνει τις σπουδές της στην ειδικότητα Δημοσιογραφίας, Συντακτών & Ρεπόρτερ ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του κ. Πανόπουλου.

Η ίδια, η οποία έχει μεγαλώσει και διαμένει στη συνοικία του Ελαιώνα Χαϊδαρίου, επεσήμανε πως θα είναι στο πλευρό «ενός ανθρώπου που έχει σχέδιο, που τον αγαπάει ο κόσμος, που είναι αγωνιστής και δε συμβιβάζεται με την τωρινή εικόνα της πόλης, εικόνα που δεν τιμά κανέναν.»

Από την άλλη πλευρά, στην ανάρτηση του, ο Άρης Πανόπουλος στάθηκε στα χαρακτηριστικά των νέων ανθρώπων που είναι «οι φρέσκες ιδέες και ο δυναμισμός, στοιχεία τα οποία θα ενωθούν με την εμπειρία των μεγαλυτέρων και θα αποτελέσουν το επιτυχημένο κράμα για να βγει το Χαϊδάρι από τη στασιμότητα».

The post Κωνσταντίνος Φράγκος και Τριανταφυλλιά Κάλτσου στο συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου appeared first on aftodioikisinews.gr.