Μέμη Κοντογιάννη- Μια ακόμη εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Ντηνιακού προσχωρεί στον Άρη Πανόπουλο

Μέμη Κοντογιάννη- Μια ακόμη εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Ντηνιακού προσχωρεί στον Άρη Πανόπουλο και τον δημοτικό του συνδυασμό “ΩΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙ”

Η Μέμη Κοντογιάννη είναι το τρίτο πρόσωπο – εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος που αποχώρησε από την παράταξη του Βαγγέλη Ντηνιακού και με την πρόσφατη απόφασή της τάσσεται στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου για να διεκδικήσει μια θέση στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023

Η Μέμη Μαρία Κοντογιάννη είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον Νοέμβριο 2022 με δήλωσή της που είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για την διοίκηση του Βαγγέλη Ντηνιακού

Δήλωση Μέμης Κοντογιάννη

Στην δήλωση προσχώρησής της στο «ΩΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙ» σημείωσε : «Η αγάπη της για τα κοινά του Χαϊδαρίου, η θέληση της να συνεισφέρει πραγματικά στον τόπο που μεγάλωσε, καθώς και η αποφασιστικότητα της σε καίρια θέματα που αφορούν το μέλλον της πόλης» ήταν και οι λόγοι που αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Άρη Πανόπουλο σηματοδοτώντας, έτσι, την πολιτική αλλαγή του τόπου.

Η παραίτηση της από την διοικούσα παράταξη τον Νοέμβρη του 2022 ήταν ιδιαίτερα ηχηρή αφού αποτέλεσε τότε, την τρίτη κατά σειρά αποχώρηση εκλεγμένου στελέχους από την παράταξη του Βαγγέλη Ντηνιακού μετά την Ελένη Μπέλα και τον Δημήτρη Τσατσαμπά.

Η Μέμη Κοντογιάννη έχει διατελέσει Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, καθώς και Εντεταλμένη Σύμβουλος για τη Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.
Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στον τομέα των Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση & την Οικονομία και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Με την προσχώρηση της Μέμης Κοντογιάννη ενισχύεται περαιτέρω ο συνδυασμός του Άρη Πανόπουλου και αν ληφθούν υπόψη και οι άλλες δυο αποχωρήσεις από την παράταξη Ντηνιακού , τότε αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι τα σημάδια ενός αποδυναμωμένου απερχόμενου Δημάρχου είναι περισσότερο από εμφανή

Πανόπουλος ο ισχυρός “παίχτης”

Σε ισχυρό “παίχτη” αναδεικνύεται ο Άρης Πανόπουλος , ο οποίος σταθερά και με επιμέλεια δημιουργεί έναν ανοιχτό πολυσυλλεκτικό δημοτικό συνδυασμό , ενώ στέλνει το μήνυμα Νίκης προς κάθε κατεύθυνση , κάτι που φαίνεται πως παγιώνεται στην τοπική κοινωνία

Από την άλλη πλευρά ο απερχόμενος Δήμαρχος εμφανίζει έντονα σημάδια κόπωσης και ανησυχίας που γίνονται εύκολα αντιληπτά και σε συνδυασμό με λάθη και παραλείψεις και με ένα ανύπαρκτο έργο , οδεύει προς την τελική αναμέτρηση σε κλίμα ηττοπάθειας , που θα εκδηλωθεί εντονότερα το επόμενο διάστημα

 

Θυμίζουμε την δήλωση αποχώρησης της Μέμης Κοντογιάννη τον Νοέμβριο 2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κύριε Δήμαρχε & Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος της Πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, της παράταξης  ¨Χαϊδάρι Ξανά¨, της θέσης μου ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Προστασίας Αδέσποτων & Δεσποζόμενων Ζώων και δηλώνω την Ανεξαρτητοποίηση μου.

Δυστυχώς, η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της πόλης μας, για την πορεία της Διοίκησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι Συναδέλφων, Εργαζόμενων του Δήμου μας, Φορέων της Πόλης μας και εμού δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο.   

Σας ευχαριστώ για την έως τώρα κοινή μας πολιτική συμπόρευση και ¨όποια¨ προσπάθεια συνεργασίας, καθώς και για τις  φορές που μου προτείνατε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ για το όφελος της κοινωνίας και της Πόλης μας.

Δήμαρχε,

Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους Πολίτες, αλλά πρωτίστως από την Συνείδηση μας.

Καλή μεν η φιλία, φίλτατη δε η αλήθεια.

Ιδίως, όταν αφορά το μέλλον των Συμπολιτών μας, το συμφέρον της Πόλης και την ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας μας την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε  να αναλαμβάνουμε.

Χαϊδάρι 28 Νοεμβρίου 2022

The post Μέμη Κοντογιάννη- Μια ακόμη εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Ντηνιακού προσχωρεί στον Άρη Πανόπουλο appeared first on aftodioikisinews.gr.