Μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μουσική στην Καλαμάτα

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας πιστό στις δράσεις του, επιστρέφει με μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μουσική για όλη την οικογένεια.

Αύριο, Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και ώρα 21:30, στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας (στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ), το σύνολο “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου θα παρουσιάσει τρεις ταινίες με άφθονο χιούμορ αλλά και εντυπωσιακές σκηνές από το μάγο του Βωβού κινηματογράφου παρουσία ζωντανής μουσικής!

Μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μουσική στην Καλαμάτα

Μια βραδιά γεμάτη γέλιο

Το σύνολο “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας ετοίμασε μουσική που ξεχειλίζει από ζωντάνια, χιούμορ αλλά και απρόοπτα ηχητικά “περιβάλλοντα” που ντύνουν μουσικά τα ατέλειωτα κυνηγητά του Buster Keaton!

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 αλλά και σε συνεργασία με τη Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.

Το σύνολο “Moving Band” αποτελούν οι: Γιώργος Παυλάκος – φλάουτα με ράμφος, εβραϊκή άρπα και μπουρμπουλήθρες. Σταύρος Τσότρας – φαγκότο και καραμούζα, Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου – ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες. Κατερίνα Μηλιαρέση – άλλο ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες. Στάθης Γυφτάκης – πιάνο, παιδικό ξυλόφωνο και μπουρμπουλήθρες.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πηγή: https://dimod.kalamatafaris.gr/

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει σε ένα νεοκλασικό κτήριο των μέσων του 19ου αιώνα, στους πρόποδες του Ενετικού Κάστρου της Καλαμάτας.

Από την ίδρυση του έως σήμερα έχουν φοιτήσει πάνω από 10.000 μαθητές αλλά και έχουν αποφοιτήσει
από αυτό πλέον των 200 μαθητών.

Ενώ πολλοί από αυτούς σήμερα με σημαντική διεθνή καριέρα.

Τα τελευταία χρόνια,  το Δημοτικό Ωδείο παρέχει μουσική παιδεία σε πλέον των 600 μαθητών ετησίως. Το δυναμικό του Ωδείου αποτελούν 38 Καθηγητές και διδάσκουν σχεδόν όλα τα Όργανα Ορχήστρας (εκτός από Όμποε, Κόρνο, Τούμπα και Κοντραμπάσο ), Μουσική Τζαζ, Ροκ, Ποπ, καθώς και παραδοσιακή μουσική.

Γύρω στους 150 μαθητές με συμμετοχή στις 4 χορωδίες του Ωδείου, δωρεάν στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Δήμου Καλαμάτας.
Επίσης υπάρχει μικρή Συμφωνική Ορχήστρα που αποτελούν 20 σπουδαστές.

The post Μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μουσική στην Καλαμάτα appeared first on aftodioikisinews.gr.