Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές στην Δυτική Αττική

Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές στην Δυτική Αττική σε αγροτικές καλλιέργειες και επιχειρήσεις

Κλιμάκιο για την καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις και αγροτικές καλλιέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής συνεστήθη από την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για να γίνουν αυτοψίες σε πληγείσες επιχειρήσεις και αγροτικές καλλιέργειες της Δυτικής Αττικής, με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Σε πυρόπληκτες περιοχές της Δυτικής Αττικής βρέθηκε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, αρμόδιος σε θέματα κρατικής αρωγής, το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουλίου, προκειμένου να επιταχύνει τις διαδικασίες αποζημιώσεων από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε:

«Έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως οι αρμοδιότητές μας ορίζουν, με τα υπηρεσιακά στελέχη της Δυτικής Αττικής, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι, με επιχειρήσεις και αγροτικές καλλιέργειες, να απευθυνθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής για να υποβάλλουν αιτήσεις και να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας».

Για πληροφορίες οι πληγέντες (επιχειρήσεις και αγροτικές καλλιέργειες, καθώς σε αυτούς τους τομείς είναι αρμόδια η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής), μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2132047096

The post Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές στην Δυτική Αττική appeared first on aftodioikisinews.gr.