Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μάνδρας στην Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση που έγινε στις 13 Μαρτίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μάνδρας Ειδυλλίας πραγματοποίησε την Κυριακή 13 Μαρτίου Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση με θέμα “2019-2022: Το Επιτελικό Κράτος & Οι Απώλειες της Κοινωνίας σε Εισοδήματα, Υγεία, Δημοκρατία, Ασφάλεια”, με κεντρική ομιλήτρια τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Βουλεύτρια Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών, επίσης Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και με παρεμβάσεις από τον Ανδρέα Νεφελούδη, πρώην ΓΓ Υπουργείου Εργασίας και τη Γιώτα Παππά Περιφερειακή Σύμβουλο.

Εικόνα απο την αίθουσα της εκδήλωσης

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε αναλυτικά στις κοινωνικές απώλειες και τις συνέπειες από τις πολιτικές της Κυβέρνησης κατά την τριετία 2019-2022 και διατύπωσε με σαφήνεια τις προτεραιότητες της επόμενης Κυβέρνησης προκειμένου να αντιστραφούν οι δυσμενείς επιπτώσεις που αθροίζονται όσο η Κυβέρνηση της ΝΔ παραμένει. Δεν παρέλειψε, δε, να αναφερθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία που διαρκεί και σκιάζει την Ευρώπη.

Ο Ανδρέας Νεφελούδης, αναφέρθηκε ειδικότερα στις επιπτώσεις των κυβερνητικών επιλογών στις εργασιακές σχέσεις, στα εισοδήματα και στα επίπεδα ανεργίας.

Η Γιώτα Παππά ανέλυσε το πώς ειδικώς και επιπλέον επιβαρύνεται η Δυτική Αττική, οι κάτοικοι και η ποιότητα ζωής στην περιοχή, τόσο από την κυβερνητική πολιτική, όσο και από την Περιφερειακή Διοίκηση Πατούλη.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που έδωσαν το παρόν, γέμισαν την αίθουσα σε δύσκολους καιρούς και βοήθησαν στην τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων Covid. Ακόμα περισσότερο για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς που εξέφρασαν, εμπλουτίζοντας τη συζήτηση.
Ασφαλώς ευχαριστούμε τους ομιλητές της εκδήλωσης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συζήτησαν μαζί μας. Επίσης το συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής, Νίκο Νικολόπουλο για την παρουσία και το χαιρετισμό του, όπως και τα μέλη της ΝΕ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστούμε τοv Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας για την παραχώρηση της εξαιρετικής αίθουσας στο Πνευματικό & Πολιτιστικό Κέντρο «Μίμης Δούκας» Μάνδρας.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μάνδρας Ειδυλλίας

The post Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μάνδρας στην Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση που έγινε στις 13 Μαρτίου appeared first on aftodioikisinews.gr.