«Παραμύθια για να σπάτε κέφι» στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, η θεατρική παράσταση με τίτλο «Παραμύθια για να σπάτε κέφι»

του Τζιάνι Ροντάρι σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Ασπρόπυργου.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εξαιρετική παιδική παράσταση, που τους προσέφερε χαρά και γέλιο. Ο θίασος διασκεύασε ιστορίες του μεγάλου Ιταλού δασκάλου και λογοτέχνη δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να γίνουν τα ίδια πρωταγωνιστές και να δουν τον κόσμο μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Οι παραστάσεις πλαισιώθηκαν από βιωματικό εργαστήρι με πλούσιες παιδαγωγικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους. Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν πραγματικά συγκινητική και στο τέλος των παραστάσεων διανεμήθηκε το παραμύθι του Ιταλού λογοτέχνη σε όλα τα παιδιά.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη δήλωσε σχετικά:

«Δεν υπάρχει πιο δυνατό συναίσθημα από την ικανοποίηση που νιώθει κανείς όταν κάνει ένα παιδί, έστω και για μια στιγμή, ευτυχισμένο. Ιδίως τη δύσκολη τούτη χρονική περίοδο, που καθημερινά βλέπουμε μικρά παιδιά να ζουν τη φρίκη του πολέμου.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου κι εγώ προσωπικά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσουμε άσβεστο το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών της πόλης μας, που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου».

The post «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.