Προμήθεια υλικών για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ίο

Με το ποσό των 180.000,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρηματοδοτεί  την προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί της Ίου. Στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος που υλοποιεί για την βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας, των αθλητικών υποδομών στα νησιά.

Για το σκοπό αυτό, υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση, μεταξύ του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ιητών, Γκίκα Γκίκα.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ώστε στη θέση Κάμπος Ίου, η κατάσταση τους να είναι λειτουργική και ασφαλής για τους αθλητές και του πολίτες.

Οι επεμβάσεις αφορούν το γήπεδο 11×11, το γήπεδο 5×5, το γήπεδο τένις καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο. Αναλυτικά, προμήθεια αλλά και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, προμήθεια εξοπλισμού γηπέδων, περίφραξη και ηλεκτροφωτισμός.

Βάσει της Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χορήγηση χρηματοδότησης μέχρι του ποσού των 180.000,00 ευρώ, (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Με κάλυψη της δαπάνης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ενώ Φορέας υλοποίησης των έργων είναι ο Δήμος Ιητών.

Η Προγραμματική Σύμβαση για την Προμήθεια υλικών για τον εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων ισχύει από την ημέρα της υπογραφής της από τα δυο συμβαλλόμενα μέρη. Έχει χρονική διάρκεια δώδεκα (12) μηνών, αλλά με δυνατότητα παράτασης, έως την ολοκλήρωση των έργων.

Ιος
Πηγή: https://www.ios.gr/ Το απέραντο γαλαζοπράσινο της θάλασσας ενώνεται με το χρυσαφί της αμμουδιάς, το πορφυρό του ηλιοβασιλέματος και το λευκό της λιτής αρχιτεκτονικής. Η θετική αύρα του νησιού “αγκαλιάζει” τους νέους και όσους παραμένουν νέοι. Παράδοση και νέες τάσεις σε εναλλαγή, ενώ γαστρονομία, διασκέδαση και δραστηριότητες είναι σε εξέλιξη στον τόπο που ενέπνευσε τον διαχρονικό ποιητή Όμηρο. Η ποιότητα, η ασφάλεια, η φιλοξενία αλλά και ο αυθορμητισμός συμβιώνουν μοναδικά σε ένα νησί που κάθε στιγμή είναι διαφορετική. Καλωσόρισες στην Ίο, το νησί των μυστικών και των αμέτρητων ιστοριών!

The post Προμήθεια υλικών για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ίο appeared first on aftodioikisinews.gr.