Στο Greece Race for the Cure ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η Δήμου Ασπροπύργου

Στο Greece Race for the Cure συμμετείχε ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης  Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου , που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου,  στηρίζοντας στην πράξη τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα  Ζωής».

Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός μαζί με τον Αντιπρόεδρο, κ. Αντώνιο Κοναξή, αφού πρώτα εξασφάλισαν τη δωρεάν εγγραφή των συμμετεχόντων καθώς και τη μεταφορά τους από και προς το Ζάππειο, παρέδωσαν τα μπλουζάκια στην αποστολή τονίζοντας τη σημασία της δράσης αυτής.

Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ» η αντιπροσωπεία από τον Ασπρόπυργο, συνοδευόμενη από το μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Μαρία Γκούμα, έφτασε στο Ζάππειο, περιηγήθηκε στα περίπτερα και κρατώντας το χέρι τα μπαλόνια του Οργανισμού, συμμετείχαν στον περίπατο 2 χιλιομέτρων για να στηρίξουν όλες τις γυναίκες που νοσούν ή νόσησαν.

Στο Greece Race for the Cure ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η Δήμου Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης αναφέροντας τα εξής:

«Σήμερα στηρίζουμε όλες τις γυναίκες, που έδωσαν ή δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Με τη συμμετοχή μας αυτή, δίνουμε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας σε όσες αντιμετωπίζουν αυτή την πάθηση αλλά κύριος στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να παροτρύνουμε  όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικούς ελέγχους. Ο μήνας που διανύουμε, ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης αναφορικά με τον καρκίνο του Μαστού και ο Δήμος μας, όπως κάθε χρόνο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ενημερωτικές δράσεις αλλά και να παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους δημότες του.  Με σύνθημά μας « Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ»  συνεχίζουμε τον αγώνα ενημέρωσης με κάθε μέσο που διαθέτουμε.»

The post Στο Greece Race for the Cure ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η Δήμου Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.