Συναυλία με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης στα Μέγαρα

Συναυλία με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης στα Μέγαρα διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Ιωάννου Χορευταρά, στα Μέγαρα, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.

Τα τραγούδια της συναυλίας θα ερμηνεύσουν: ο Δημήτρης Μπάσης, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μπέττυ Χαρλαύτη και ο Άγγελος Θεοδωράκης.

Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε:

«Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις απλώνονται σε διαφορετικές γειτονιές της Δυτικής Αττικής φέτος το καλοκαίρι, με εκδηλώσεις ανοιχτές σε όλους. Αυτήν την Παρασκευή, σας προσκαλούμε στα Μέγαρα, στην συναυλία με την ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην μελοποιημένη ποίηση του αξέχαστου μεγάλου Έλληνα».

The post Συναυλία με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης στα Μέγαρα appeared first on aftodioikisinews.gr.