Χαϊδάρι – Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Πανόπουλου

Στο Χαϊδάρι , εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Πανόπουλου την Παρασκευή  12 Μάϊου στις 8.30 μ.μ. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος μάς προσκαλεί στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στις 20.30 – Στρ. Καραϊσκάκη 106

Τώρα είναι η ώρα για το Χαϊδάρι , τονίζει στην πρόσκλησή του ο Άρης Πανόπουλος και καλεί όλες τις Χαϊδαριώτισσες και όλους του Χαϊδαριώτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου

Σύμφωνα με τους διοργανωτές :

«Την Παρασκευή τα λέμε από κοντά. Η παρουσία όλων είναι το κλειδί. Αυτό που θα ανοίξει την πύλη για  μία νέα διαδρομή για την πόλη μας. Το Χαϊδάρι»

 

Οι προσκλήσεις ήδη μοιράζονται δια χειρός, τα social media των  δημοτών της πόλης έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν το χαρμόσυνο γεγονός, την ώρα που οι μέρες αρχίζουν να μυρίζουν καλοκαίρι.

Και τι πιο ωραίο απτό να κλείσεις την πόρτα του σπιτιού  πίσω σου και να στραφείς προς τον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης σου.

Εκεί, να συναντήσεις γνωστούς, παλιούς και καινούριους, να σερβιριστείς το ποτάκι σου και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική από έναν dj υψηλής αισθητικής.

Και μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα  να ανταλλάξεις κουβέντες, να μοιραστείς εικόνες του χθες, του σήμερα και κάπου εκεί να φτάσεις και στο αύριο.

Στο αύριο που πάντα επιθυμούσες για σένα, τα παιδιά σου, την πόλη σου…

Όλα από μια ιδέα ξεκινούν… και αυτή η ιδέα βρήκε την Ώρα της να εκφραστεί.

Την Παρασκευή 12 Μάϊου λίγο μετά τις  20.00 το βράδυ η στέγη αυτής της ιδέας, ευλογείται, βαφτίζεται και μετά γιορτάζεται.

Οικοδεσπότης του χώρου που θα στεγάσει την προσπάθεια, τις ιδέες και το όραμα ενός νέου συνδυασμού, ο Άρης Πανόπουλος.

Οι εκλογές στο Χαϊδάρι είναι γιορτή

Αυτό μέλει να συμβεί την Παρασκευή το Βράδυ στην Στρ. Καραϊσκάκη 106.

Μια μεγάλη γιορτή.

Γιατί, κάθε νέα προσπάθεια, κάθε νέο ξεκίνημα, που αξίζει για τον τόπο,  πρέπει να γιορτάζεται.

Ο dj Μιχάλης Καλφαγιάννης

Αυτό φαίνεται να είναι το ΜΟΤΟ του dj της βραδιάς και η συμμετοχή του  πηγάζει από μία μακρά φιλία με τον σημερινό  υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλο.

Και ένας άνθρωπός της πράξης, που έχει δημιουργήσει αξίες στον χώρο του, δεν χρειάστηκε να καλεστεί για να ενώσει τον κόσμο με τη μουσική του.

Το ανέλαβε χωρίς να ρωτηθεί.

Ο Μιχάλης Καλφαγιάννης, άλλωστε, ό,τι κάνει , το μετατρέπει σε επιτυχία.

Να είστε όλοι εκεί!

The post Χαϊδάρι – Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Πανόπουλου appeared first on aftodioikisinews.gr.