«Όνειρο Καλοκαιρινού Μεσημεριού» θεατρική παράσταση στον Ασπρόπυργο

«Όνειρο Καλοκαιρινού Μεσημεριού» μια υπέροχη θεατρική παράσταση, βασισμένη στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου παρουσίασαν οι μικροί μαθητές Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ασπροπύργου, σε σκηνοθεσία και σύλληψη ιδέας του καταξιωμένου ηθοποιού, κ. Στέλιου Κρητικού, καθώς και με την αμέριστη συνδρομή των συνεργατών του κ.κ. Κάτια Παπαδοπούλου, Ιωάννα Καραθανάση, Μαριέφη Λεοντοπούλου αλλά και των εκπαιδευτικών των δομών.

Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» τα παιδιά ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους, χόρεψαν και τραγούδησαν θυμίζοντας σε όλους, μέσα από αυτό το λυρικό ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, τα ανέμελα χρόνια της παιδικής ηλικίας, την αθωότητα και την ξεγνοιασιά, κερδίζοντας το θερμότερο χειροκρότημα όλων.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου αναφέρθηκε στην επί σειρά ετών υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής σ’ όλες τις ανάλογες καλλιτεχνικές δράσεις αλλά και γενικά στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, που όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες ιδιωτικές δομές αλλά βρίσκονται στην πρώτη σειρά των Δήμων της Ελλάδας.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χρόνια τώρα καμαρώνουμε, τα όλο και περισσότερα «φυντάνια μας» και δουλεύουμε για να έχουν μαζί με τις οικογένειές τους, τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες».  

«Όνειρο Καλοκαιρινού Μεσημεριού» θεατρική παράσταση στον Ασπρόπυργο

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας,  κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης  αλλά και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών για το υπέροχο θεατρικό που παρουσίασαν και δήλωσε: « Η Δημοτική μας Αρχή θα συνεχίσει, έως και την τελευταία μέρα της θητείας, να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των παιδιών και των γονέων».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος ΔΑΠ, Ενίσχυσης της Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Θέμης Τσίγκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Σοφία Μαυρίδη – Υποψήφια Δήμαρχος, Ιωάννης Κατσαρός, Ιωάννης Ηλίας – Υποψήφιος Δήμαρχος, Αλέξανδρος Μυλωνάς – Υποψήφιος Δήμαρχος, Αλέξανδρος Τσοκάνης – Υποψήφιος Δήμαρχος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής και ο Υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Σεραφείμ Τσόκας.

The post «Όνειρο Καλοκαιρινού Μεσημεριού» θεατρική παράσταση στον Ασπρόπυργο appeared first on aftodioikisinews.gr.