2η Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Η 2η εκδήλωση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 6 τ’απόγευμα στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, αίθουσα εκδηλώσεων).

Πρόκειται για την επόμενη φάση του Σχεδίου στην οποία προχωρά ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα CIVINET και την ΜΣΜ consulting,  Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3t7ukMS.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις της ομάδας συμβούλων του Δήμου.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο διαβούλευσης όπου με την καθοδήγηση των συντονιστών θα διαμορφωθεί  ένα σύγχρονο όρμα για το ΣΒΑΚ και θα καταγραφούν οι προτεραιότητες των συμμετεχόντων.

Η επιτυχία του Σχεδίου βασίζεται στη συμμετοχική διαδικασία γι’ αυτό το λόγο παίζει σημαντικό ρόλο η εμπλοκή δημοτών και φορέων γιατί με τις προτάσεις και τις ιδέες τους  μπορούν να δρομολογηθούν περαιτέρω δράσεις για την ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης.

   

The post 2η Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη appeared first on aftodioikisinews.gr.