86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με συμμετοχήΚΕΕΕ

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η 86η ΔΕΘ, προς τιμή της Γαλλίας, προγραμματίζει και πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ενώ και τα οφέλη προβολής για τις  επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπλέον, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ ΑΕ, σχεδιάζει τη διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας, Τροφίμων και Ποτών.

Η ΚΕΕΕ καλύπτει το 50% του ίχνους εδάφους για όλα τα μέλη των Επιμελητηρίων. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι έχει διάθεση να καλύψει το 100% του υπόλοιπου κόστους συμμετοχής: υπόλοιπο ίχνους εδάφους, βασική δομή περιπτέρου/πάγιος εξοπλισμός, καθώς και του εξοπλισμού που θα επιλέξουν οι επιχειρήσεις μέλη του.

Όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής αλλά και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 14:00, στο e-mail: info@lakoniacci.gr.

Αλλά σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων λόγω μεγάλης συμμετοχής, υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Παράκληση, τα μέλη να κάνουν δήλωση των τετραγωνικών και του εξοπλισμού αλλά σύμφωνα όμως με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην 86η Διεθνή Έκθεση είναι η εξόφληση συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2022.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος.

Για την αίτηση πατήστε εδώ

The post 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με συμμετοχήΚΕΕΕ appeared first on aftodioikisinews.gr.