Η Στέλλα Βαλαβάνη υποψήφια δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Η Στέλλα Βαλαβάνη υποψήφια δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η υποψηφιότητα της οποίας ανακοινώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησε η ΚΟ Μοσχάτου του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 με ομιλητή τον Κώστα Χαραλαμπόπουλο, μέλος του Τομεακού Γραφείου του Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής του Κόμματος.

Τη συζήτηση απασχόλησαν τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις μάχες του προηγούμενου διαστήματος και από την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ. Τονίστηκε η ανάγκη της μεγαλύτερης ενίσχυσης του ΚΚΕ στο Μοσχάτο, ειδικά οι δεσμοί με όλους όσοι συμπορεύτηκαν με το Κόμμα στις εκλογές και παράλληλα δόθηκε τόνος συστράτευσης με όλους εκείνους που δεν έκαναν το βήμα, ωστόσο οι δυνάμεις του Κόμματος ήρθαν σε επαφή πριν τις εκλογές.

Γιατί ενίσχυση του ΚΚΕ σημαίνει πιο μαχητικές και περισσότερες δυνάμεις στην πρώτη γραμμή, στους καθημερινούς αγώνες για όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας, όπως η μάχη για την ανακοπή των πλειστηριασμών, για τη φοροληστεία σε βάρος του λαού και συνολικά για την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της πολιτικής του κεφαλαίου σε συμπόρευση με το ΚΚΕ για την πάλη για την ανατροπή του συστήματος.

Η ομιλία έκλεισε καλώντας τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος να δουλέψουν δυναμικά για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και στο Μοσχάτο.

The post Η Στέλλα Βαλαβάνη υποψήφια δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» appeared first on aftodioikisinews.gr.