Υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης η Γεωργία Κουρή

Υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης η Γεωργία Κουρή με την “Λαϊκή Συσπείρωση”

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου η εκδήλωση παρουσίασης της υποψήφιας Δημάρχου με την «Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης»Γεωργία Κουρή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Σπύρος Κωνσταντάς, δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Πεντέλης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γιώργος Τζιόλας, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα και γραμματέας της ΚΟΒ Μελισσίων – Πεντέλης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Γεωργία Κουρή, υποψήφια Δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πεντέλης, η οποία τόνισε: «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή λόγω των πυρκαγιών που μας ζώνουν. Κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει αυτό το γεγονός που το ζούμε κάθε χρόνο ξανά και ξανά με την ψυχή στο στόμα, ειδικά εμείς οι κάτοικοι του Πεντελικού που έχουμε καεί και ξανακαεί. Κάθε χρόνο ζούμε με την αγωνία μιας επερχόμενης καταστροφής. Γιατί είναι αυτές οι κυβερνήσεις που στέλνουν καναντέρ άνω των 45 ετών να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές ενώ δαπανούν 2 δισ. ευρώ για τα ΝΑΤΟικά Rafale, με τις ψήφους των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, που κρατούν υποστελεχωμένη και υποχρηματοδοτούμενη την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία».

Αναφέρθηκε στα συμπεράσματα από την πρόσφατη εκλογική μάχη που βρήκε το ΚΚΕ με ανεβασμένα ποσοστά, κάτι που αποδεικνύει ότι παρά τον αρνητικό συσχετισμό που παραμένει, δυναμώνει το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ταύτιση όλων των υπόλοιπων παρατάξεων στη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, στη στήριξη των επιχειρηματικών συμφερόντων, στη συνεχή υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, στην κοινή τους πολιτική για την εμπορευματοποίηση του Πεντελικού κ.α.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, τόνισε ότι «με αισιοδοξία και μαχητικότητα ριχνόμαστε στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που είναι μπροστά μας. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραστεί μια ενισχυμένη συσπείρωση εργατικών, νεανικών, λαϊκών δυνάμεων στο ψηφοδέλτιο της ”Λαϊκής Συσπείρωσης”. Να εκλεγούν περισσότεροι κομμουνιστές δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, να δυναμώσει η πάλη απέναντι στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο και την εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Η Γεωργία Κουρή γεννήθηκε και ζει στην Πεντέλη.

Ήταν υποψήφια με το ΚΚΕ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Εργαζοµένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ), Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζοµένων του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» (ΣΕΕΕΑΜ) και µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Σωµατείου Εργαζοµένων σε Μονάδες, Ιδρύµατα, Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ).

Σπούδασε Ψυχολογία και εξειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή.

Εργάστηκε στο Πρόγραµµα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Σχολικού Πληθυσµού του Δήµου Πεντέλης, ως αυτοαπασχολούµενη ψυχοπαιδαγωγός και από το 2007 στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα».

The post Υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης η Γεωργία Κουρή appeared first on aftodioikisinews.gr.