Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν οι Χαϊδαριώτες τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Πανόπουλο

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν οι Χαϊδαριώτες τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Πανόπουλο στην περιοδεία του σε κεντροβαρικούς δρόμους της πόλης , ευχόμενος ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στους καταστηματάρχες και επιχειρηματίες , στην λαϊκή Αγορά του Δάσους , στα καφέ της πόλης , χωρίς να ξεχάσει τους συμπολίτες του της τρίτης ηλικίας , όπως στο ΚΑΠΗ του Δάσους Χαϊδαρίου

Παράπονα για την δημοτική αρχή

Ανάμεσα στις ευχές για τις Άγιες ημέρες , δεν ήταν λίγα τα παράπονα που δέχτηκε ο κ. Πανόπουλος για τα “έργα και ημέρες” της διοίκησης Ντηνιακού , για τα εμφανή σημάδια εγκατάλειψης που βιώνει η πόλη , με πολλούς Χαϊδαριώτες να αναφέρονται σε μια σειρά από προβλήματα της καθημερινότητας που δυσκολεύει την ζωή τους

Γέμισε Ευχές και η Καραϊσκάκη, από τον Άρη Πανόπουλο

 

Μεγάλη Τετάρτη και ένας από τους κεντρικότερους δρόμους του Χαϊδαρίου γέμισε από ζωή.

Ζεστές χειραψίες, επιτόπου κουβεντούλες με θαμώνες, επαγγελματίες, περαστικούς  ήταν οι εικόνες που αποθανάτιζε κανείς με μια ματιά , από νωρίς το απόγευμα, μιας ημέρας που αν μη τι άλλο βρίσκεται σχεδόν  στο μέσο της κορύφωσης των γιορτινών ημερών.

Οι ευχές αναστάσιμες, δια χειρός μέσω μιας κάρτας ιδιαίτερης αισθητικής αλλά και δια στόματος του Άρη Πανόπουλου και των συνεργατών του, έδωσε μια άλλη νότα στο κλίμα, αλλά και την αφορμή να συναντηθούν πολλοί παλιοί γνώριμοι και γνωστοί.

Ευχές στους καταστηματάρχες  από τον Άρη Πανόπουλο

 

Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλο και τα μέλη της παράταξής του, οι επαγγελματίες – καταστηματάρχες των οδών Δαβάκη, Αγωνιστών Στρατοπέδου και Φαβιέρου το πρωϊνό της Μεγάλης Τετάρτης.

Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι περαστικοί δημότες της πόλης δέχτηκαν τις ευχές του Άρη Πανόπουλου για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, οι οποίες συνοδευόντουσαν με μια αντίστοιχη ευχετήρια κάρτα.

Το θετικό κλίμα ήταν διάχυτο απ’ άκρη σε άκρη των κομβικών αυτών οδών της πόλης μας, καθώς επίσης διάχυτη ήταν και η ανάγκη των πολιτών για αλλαγή, οι οποίοι συζήτησαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο όλα τα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σε θέματα πεζοδρόμησης, συγκοινωνίας, φωτισμού και ασφάλειας.

 

Αναστάσιμες ευχές στο Δάσος Χαϊδαρίου από τον Άρη Πανόπουλο

 

Ανταλλαγές ευχών με αγάπη, αλλά και πολλά παράπονα για τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ήταν το μοτίβο του πρωινού της Μεγάλης Πέμπτης που χαρακτήρισε  την κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλου και των συνεργατών του, στον περίπατο τους στους δρόμους του Δάσους.

Το ανέβασμα της Γεωργίου Παπανδρέου έφερε τις πρώτες εικόνες εγκατάλειψης της κεντρικής αρτηρίας του Δάσους, με την πλατεία Λαού να αποτελεί το κεντρικό θέμα των περισσοτέρων πολιτών που πλησίασαν τα μέλη της ομάδας του Άρη Πανόπουλου, ενώ δεν έλειψαν και πολλά σχόλια από τους καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου που προσπαθούν να προσελκύσουν τον κόσμο στις βιτρίνες τους, σε μία περιοχή που είναι δύσκολα προσεγγίσιμη καθότι δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και στα καφέ της κεντρικής πλατείας του Δάσους, με τη φιλοτεχνημένη ευχητήρια κάρτα του υποψηφίου Δημάρχου να κατακλύζει τα τραπεζάκια των θαμώνων κάτω από τη ζεστασιά μιας ιδιαίτερα ηλιόλουστη ημέρας.

Με χαρά υποδέχτηκαν όλη την ομάδα τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δάσους, ενώ η όλη κίνηση του Άρη Πανόπουλου  κατέληξε στην λαϊκή αγορά της περιοχής, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές με τους πολίτες που έκαναν τα τελευταία τους ψώνια  πριν την Αναστάσιμη ημέρα.

The post Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν οι Χαϊδαριώτες τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Πανόπουλο appeared first on aftodioikisinews.gr.