Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλο – Ευχές για το νέο έτος με τους τοπικούς επιχειρηματίες

Περιοδεία στα καταστήματα και στις επιχειρήσεις της πόλης πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, ενόψει του ερχομού του νέου έτους, ανταλλάσσοντας ευχές για ειρηνική και δημιουργική χρονιά με τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Ο κ. Πανόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά του Χαϊδαρίου και να του κατατεθούν μια σειρά από αιτήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης, καθώς και ευρύτερα ζητήματα που χαρακτηρίζουν την λειτουργική καθημερινότητα του Χαϊδαρίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Άρης Πανόπουλος σημείωσε :

«Περιόδευσα χθες και σήμερα, μαζί με ομάδα συνεργατών μου, στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης μας από το Δαφνί μέχρι τη Γρηγορούσα και από το Δάσος μέχρι την Αστυθέα. Ανταλλάξαμε ευχές με τους επιχειρηματίες, ενώ σημαντική ήταν η ενημέρωση εκ μέρους τους για την επιχειρηματική κατάσταση που επικρατεί. Διαπίστωσα την εμφανή έλλειψη στήριξης και συμπαράστασης από την σημερινή δημοτική αρχή προς την τοπική αγορά. Διαβεβαίωσα τους συμπολίτες μου επιχειρηματίες ότι για μας η ενίσχυση της τοπικής αγοράς του Χαϊδαρίου καταλαμβάνει έναν από τους κεντρικούς άξονες των προγραμματικών μας δεσμεύσεων, αλλά και βασική προτεραιότητα υλοποίησης μιας νέας οικονομικής δημοτικής  πολιτικής, που θα εφαρμόσουμε από την θέση της νέας Δημοτικής Αρχής. Με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους εύχομαι σε όλες και όλους το 2023 να είναι χρονιά πλημμυρισμένη με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ευόδωση όλων των στόχων και καλούς τζίρους για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης μας»

The post Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλο – Ευχές για το νέο έτος με τους τοπικούς επιχειρηματίες appeared first on aftodioikisinews.gr.