Ο Χρήστος Χρηστάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας – Μαγούλας

Ο Χρήστος Χρηστάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας – Μαγούλας ο οποίος εξελέγη σε μια υψηλής αξίας συλλογική δημοκρατική διαδικασία την Κυριακή 7/5 και το όνομα του δημοτικού συνδυασμού που ηγείται , “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ – με μυαλό και καρδιά”

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το όνομα του συνδυασμού προέκυψε κατόπιν ευρείας ανοιχτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πολλών Πολιτών από την Ελευσίνα και την Μαγούλα σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο στο 2ο ΓΕΛ Ελευσίνας «Πυρουνάκειο»

Ειδικότερα :

Η συλλογική δημοκρατική διαδικασία που ακολουθήθηκε για τη συγκρότηση της παράταξης κορυφώθηκε με τη συμμετοχή 577 δημοτών και δημοτισσών από την Ελευσίνα και τη Μαγούλα.
“Πολύ ενθαρρυντική για εμάς, η σημαντική συμμετοχή νέων ανθρώπων στην ψηφοφορία”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του νέου δημοτικού συνδυασμού

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού εξελέγη ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, με συνεχή και διαχρονική παρουσία στα Δημοτικά πράγματα της Ελευσίνας και της Μαγούλας αλλά και ευρύτερα της περιοχής του Θριασίου πεδίου, μέσω συλλογικών προσπαθειών και με μεγάλο μερίδιο στους περιβαλλοντικούς αγώνες της ευρύτερης περιοχής.

Έχει διατελέσει 10 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος (2000-2010) και Αντιδήμαρχος Ελευσίνας (Τεχνικών Υπηρεσιών) την περίοδο 2003-2005 και το 2007.
Ασκεί το λειτούργημα του Εκπαιδευτικού και υπηρετεί στο 2ο ΓΕΛ Ελευσίνας «Πυρουνάκειο».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Χρηστάκης μετά την εκλογή του δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες της Ελευσίνας και της Μαγούλας, που συμμετείχαν σε μια πρωτόγνωρη ανοικτή διαδικασία εκλογής της υποψηφιότητάς μας.
Ξέρουμε καλά τα συσσωρευμένα προβλήματα των δύο πόλεων και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες προσδοκίες των συνδημοτών μας για την επίλυσή τους.
Είμαι τυχερός και είναι τιμή που είχα συνυποψήφιο τον Μιχάλη Μπέλτσιο, που υπηρετεί με εντιμότητα το ιατρικό λειτούργημα στο ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Θέλουμε να εκφράσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις των πόλεών μας και απλώνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας για μία ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ με μυαλό και καρδιά!»

Ο Μιχάλης Μπέλτσιος έδωσε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στον Χρήστο και ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο αγώνα που έρχεται.

“Η συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών στις διαδικασίες και η πρωτόγνωρη εκλογή του Υποψηφίου Δημάρχου μας γεμίζει αισιοδοξία για τον προεκλογικό αγώνα και την προοπτική της νίκης στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Με συμμετοχικές δημοκρατικές διαδικασίες θα συνεχίσουμε για την εκλογή των οργάνων της Παράταξης και φυσικά για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Για να αλλάξει ο Δήμος Ελευσίνας, για να αλλάξουν οι πόλεις μας, για ένα μέλλον καλύτερο, για μια ανάπτυξη σε όφελος των πολλών, αφήνοντας στην άκρη τη στρεβλή «ανάπτυξη» του παρελθόντος, τις προσωποπαγείς εξουσίες και τις μικροπαραταξιακές – προσωπικές πολιτικές. Με λογισμό και όνειρο!”,

Ακολουθεί το πρακτικό της ψηφοφορίας:
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σήμερα 07/05/2023 και ώρα 18:00, αφού αποσφραγίσθηκε η κάλπη που χρησιμοποιήθηκε για τις εκλογές ανάδειξης Υποψηφίου Δημάρχου της Δημοτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ – με μυαλό και καρδιά», ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων. Τα αποτελέσματα της διαλογής των ψηφοδελτίων ήταν:

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ: 577
ΕΛΑΒΑΝ
– ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ : 199 (34,48%)
– ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : 377 (65.33%)
– ΑΚΥΡΑ : 1
– ΛΕΥΚΑ : 0

The post Ο Χρήστος Χρηστάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας – Μαγούλας appeared first on aftodioikisinews.gr.