Πρόγραμμα Θεατρικής Αγωγής στους Παιδικούς Σταθμούς Ασπροπύργου

Πρόγραμμα Θεατρικής Αγωγής στους Παιδικούς Σταθμούς Ασπροπύργου , το οποίο ξεκίνησε φέτος και την πρωτοβουλία θέσπισης λειτουργίας της δράσης, καθώς και τη συνολική οργάνωσή της ανέλαβε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Νεολαίας, & Πολιτισμού, κα. Σοφία Μαυρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα θεάτρου και χορού KASTEL DANCE THEATER, που ιδρύθηκε από τον Στέλιο Κρητικό και την Κάτια Παπαδοπούλου, με σκοπό την καλλιτεχνική εκπαίδευση στις παραστατικές τέχνες σε παιδιά και ενήλικες, την καλλιέργεια καλλιτεχνικών δεξιοτήτων και την προαγωγή του σύγχρονου πολιτισμού, θα μυήσει τους μικρούς μας φίλους στη μαγεία του θεάτρου και του χορού.

Κάθε εβδομάδα, με βάση ένα βιβλίο ή ένα ποίημα ή ένα απόσπασμα ή ακόμα κι ένα ελεύθερο θέμα μια διαφορετική διαδραστική παράσταση θα ζωντανεύει με τη βοήθεια των παιδιών. Τα παιδιά μέσω κινησιολογικών ασκήσεων, θεατρικών παιχνιδιών και αυτοσχεδιασμών θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του θεάτρου ενεργοποιώντας τη φαντασία τους και την έκφραση των συναισθημάτων τους, με στόχο να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να ξετυλίξουν την προσωπικότητά τους.

The post Πρόγραμμα Θεατρικής Αγωγής στους Παιδικούς Σταθμούς Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.