Στη Διεθνή Έκθεση SIAL η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση SIAL. Η ημερομηνία διεξαγωγής της είναι κατά το χρονικό διάστημα 15 – 19 Οκτωβρίου 2022.

Στόχος

Στόχος της Περιφέρειας είναι, μέσω της παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροδιατροφικό τομέα. Συγχρόνως δε να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου  έχει την πρόθεση να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (70%) του συνολικού κόστους συμμετοχής. Το υπόλοιπο αυτής (30%), επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες – τυποποιητές. Το Επιμελητήριο θα ανακοινώσει τη δική του συνεισφορά στη συμμετοχή των μελών του στην έκθεση με το περίπτερο της Περιφέρειας.
Η Έκθεση

Η Διεθνής Έκθεση SIAL αποτελεί μια έκθεση – θεσμό στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE στο Παρίσι. Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών, κάθε δύο χρόνια.

Το 2018 σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών με πάνω από 310.000 επισκέπτες από 200 χώρες και με 7.200 εκθέτες από 119 χώρες. Ο θεσμός SIAL Innovation κερδίζει συνεχώς έδαφος με 2.355 προϊόντα εγγεγραμμένα το 2018 και με 15 Διεθνή βραβεία Sial Innovation προωθώντας τις σύγχρονες τάσεις και τις καινοτομίες των προϊόντων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου της αγροδιατροφής και εξαγωγών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Να αποστείλλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο email tourismos@arcadia.gr έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, με κοινοποίηση στο Επιμελητήριό μας στο email info@lakoniacci.gr.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων, που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση SIAL μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, φτάνει στους δεκαπέντε (15). Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό,  περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. Ως εκ τούτου, λόγω αυξημένης ζήτησης θα πρέπει εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής να κατατεθεί και το ποσό της εγγραφής. Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό θα επιστραφεί μόνον στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, κόστος συμμετοχής για ένα περίπτερο επιφάνειας περίπου 4,5 μ2 θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών αλλά δεν θα ξεπερνά τις δύο χιλιάδες ευρώ (2.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (μαζί με το κόστος εγγραφής) για τον κάθε εκθέτη.

Η Ιστοσελίδα της Έκθεσης https://www.sialparis.com/ 

Άλλη σχετική δημοσίευση : https://www.aftodioikisinews.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae/

The post Στη Διεθνή Έκθεση SIAL η Περιφέρεια Πελοποννήσου appeared first on aftodioikisinews.gr.