ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ από το Music Center Athens

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ από το Music Center Athens για ολόκληρη τη χειμερινή περίοδο 2022-23 υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κιθαριστή, συνθέτη και παιδαγωγού Νίκο Χατζηελευθερίου.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στις 9 το βράδυ εγκαινιάζει τη σειρά συναυλιών JAZZÉT on CLASSICAL με τους εξαίρετους καλλιτέχνες Βύνη Φουντά στο πιάνο, το DUO ARIOSO (Σοφία Μαυρογεννίδου / Φλάουτο – Αριστείδης Χατζησταύρου / Κιθάρα), Δημήτρης Βούτσας/Τραγούδι & Νίκος Χατζηελευθερίου/Κιθάρα, GUITARTE ENSEMBLE (Νίκος Χατζηελευθερίου, Χρήστος Φακλάρης, Αλέξανδρος Καζάζης).

Κάθε Δευτέρα, το Αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ρεσιτάλ και συναυλίες «Μουσικής Δωματίου», οργανικής και φωνητικής μουσικής, απ’ όλα τα στυλ και τις εποχές. Αναγεννησιακή και Μπαρόκ μουσική με όργανα εποχής, έργα Κλασσικής και Ρομαντικής περιόδου, καθώς και της σύγχρονης δημιουργίας.

Ο πολιτιστικός οργανισμός Music Center Athens, με την παράλληλη εκπαιδευτική του δραστηριότητα, εντάσσει σε αυτές τις συναυλίες έναν μικρής διάρκειας “πρόλογο” με την παρουσία στη σκηνή, των τελειόφοιτων ταλαντούχων σπουδαστών από ωδεία και άλλες εκπαιδευτικές δομές.

Την επιμέλεια αυτού του κύκλου συναυλιών JAZZÉT on CLASSICAL έχει ο κιθαριστής, συνθέτης και παιδαγωγός Νίκος Χατζηελευθερίου, συνεργάτης του Music Center Athens.

Το Jazzét πιστεύοντας ακράδαντα στην άποψη ότι τόσο η μουσική έκφραση των καλλιτεχνών, όσο και η αισθητική απόλαυση του κοινού δεν αυτοπεριορίζεται σε είδη, στοχεύει στην ανάδειξη ενός ξεχωριστού χώρου για την μουσική θεματολογία που ευρέως αναφέρεται ως “κλασσική”.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 5815626
ΧΟΡΗΓΟΙ: MUSIC CENTER ATHENS–ARTEGA- HAPPYAD ADVERTISING
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 731, 845, 892, Α15 ΜΕΤΡΟ: Μ3 ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (15΄με τα πόδια)
_______________________________________________________________________
JAZZET – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626
www.musicenterathens.com / info@musicenterathens.com

The post ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ από το Music Center Athens appeared first on aftodioikisinews.gr.