Συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές εξορμήσεις του ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου

Ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, πιστός στο ραντεβού του, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις ψυχαγωγικές δράσεις και αυτή τη χρονιά, τις οποίες και επιμελούνται ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Ιωάννης Κατσαρός και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνης Κοναξής.

Τα μέλη του ΟΑΦΝΤΗ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις για τους επόμενους μήνες:

Ημερήσια Εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Καρέα- Βάρη, το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου
2023.

Σε Θεατρική Παράσταση «ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ», στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023. Πρωταγωνιστούν: Υρώ Μανέ, Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Καστάνη, Δανάη Λουκάκη, Μαριαλένα Ροζάκη, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Βασίλης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Φραγκιόγλου και η Ευαγγελία Μουμούρη και στον ρόλο του Οσπώ, ο Δημήτρης Πιατάς.

Παράλληλα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μέλη του Οργανισμού παρακολούθησαν δύο εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, την κωμωδία «Της κακομοίρας», γνωστή και ως «Ο μπακαλόγατος» αλλά και το «DA» πολυβραβευμένο αυτοβιογραφικό έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Hugh Leonard , που ερμήνευσε ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκομίζοντας τι καλύτερες εντυπώσεις από τις καθηλωτικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Για κρατήσεις θέσεων τα μέλη του ΟΑΦΝΤΗ μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα και των 3 ΚΑΠΗ 210-5577862, 2105579341, 2105573549, 2105598125

The post Συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές εξορμήσεις του ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.