Χρήστος Τσιώλης – Ένας από τους στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Ντηνιακού στο ψηφοδέλτιο του Άρη Πανόπουλου

Ο Χρήστος Τσιώλης είναι το νέο πρόσωπο που προσχώρησε στο ψηφοδέλτιο ΩΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙ με επικεφαλής τον Άρη Πανόπουλο

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος υπήρξε ένθερμος υποστηριχτής του σημερινού Δημάρχου και πολύ κοντινός άνθρωπός του

Με την προσχώρησή του του στο ψηφοδέλτιο του Άρη Πανόπουλου αποδυναμώνεται περισσότερο ο απερχόμενος Δήμαρχος , μιας και ο Χρήστος Τσιώλης έχει μια “γερή περπατησιά” στο Χαϊδάρι , γνωρίζει πολύ κόσμο και είναι πολλοί εκείνοι που τον εκτιμούν για την ντομπροσύνη του και την αγάπη του για τον τόπο που ζει αυτός με την οικογένειά του

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb :

“Με τον Άρη Πανόπουλο έχουμε αλλά ιδεολογικά πιστεύω, όμως αυτό είναι κάτι που στην αυτοδιοίκηση δεν μετράει, αυτό που έχει σημασία είναι το πρόσωπο και αυτό που εκφράζει.
Αυτό που μετράει είναι η οικειότητα απέναντι στον δημότη, κάτι που τώρα λείπει, γιατί ο πολίτης πρέπει να παίρνει μαζί με την διοίκηση αποφάσεις για το μέλλον της πόλης του.
Αυτές οι απόψεις μου δεν είναι τωρινές, έχω πει πολλές φορές ότι θα είμαι μαζί με όποιον θα έχει ως μόνο μέλημα του μια πόλη πρότυπο, μια πόλη καθαρή, μια πόλη πράσινη και εξωστρεφή, μια πόλη ανθρώπινη σύγχρονη και ανοικτή σε όλους….
Γι’ αυτό και στις Δημοτικές εκλογές είμαι στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου, γιατί ακριβ;vς εκφράζει αυτά τα πιστεύω μου….”
Ο Χρήστος Τσιώλης είναι γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης, σύζυγος και πατέρας δύο αγοριών.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας, Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων & Βιομηχανικής Παραγωγής του ΤΕΙ Πειραιά, αλλά και απόφοιτος του τμήματος Εργαλειομηχανών Αριθμητικού Ελέγχου της τότε Σχολής ΣΕΛΕΤΕ (νυν ΑΣΠΑΙΤΕ).
Η ενεργή σχέση του με την αυτοδιοίκηση είναι μακρόχρονη, καθημερινή και επαγγελματική, καθώς έχει εργαστεί ως μηχανολόγος στον Δήμο Πειραιά, στον Δήμο Χαϊδαρίου στην Τεχνική Υπηρεσία και στον τομέα της πυρασφάλειας, ενώ το διάστημα αυτό εργάζεται στον Δήμο Περιστερίου, ως υπεύθυνος λειτουργίας του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης.

The post Χρήστος Τσιώλης – Ένας από τους στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Ντηνιακού στο ψηφοδέλτιο του Άρη Πανόπουλου appeared first on aftodioikisinews.gr.